ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Καψή, δώσε μας τις αποζημιώσεις να φύγουμε!

Εξοργισμένοι οι δημοσιογράφοι με τον «καπετάνιο του καραβιού που βουλιάζει» - Επεισοδιακή σύσκεψη στο Mega

Ανοιχτή σύσκεψη παρουσία όλων των δημοσιογράφων πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο MEGA με πρωτοβουλία του διευθυντή ειδήσεων Μανώλη Καψή. Το αντικείμενο της συζήτησης η κακή πορεία του δελτίου ειδήσεων… Αντί όμως το στέλεχος ως επικεφαλής να απολογηθεί, ζήτησε και τα ρέστα από πάνω λέγοντας πως «όταν βουλιάζει ένα καράβι δεν φταίει μόνο ο καπετάνιος, αλλά και το πλήρωμα».
Όπως ήταν φυσικό οι δημοσιογράφοι εξοργίστηκαν λέγοντας του ότι φταίει μόνο ο ίδιος… Και του επέρριψαν ευθύνες, επειδή το δελτίο έχει απομακρυνθεί από τα κοινωνικά θέματα που ενδιαφέρουν τους πολίτες… Ο Μανώλης Καψής όμως επέμενε προσπαθώντας να τις μοιράσει σε όλους… Και αντί ως διευθυντής να συσπειρώσει τον κόσμο και να τον κάνει να νιώσει ομάδα, τους τοποθετούσε απέναντι του… Με περίσσευμα κακίας τούς έλεγε, «Τι νομίζετε θα βρείτε αλλού δουλειά;». Οι δημοσιογράφοι..
απογοητευμένοι από τις εξελίξεις στο «μαγαζί», αλλά και από την ακατανόητη διοίκηση του Μανώλη Καψή φώναζαν «Δώσε μας τις αποζημιώσεις μας να φύγουμε»!
Είναι γεγονός ότι οι ρεπόρτερ του MEGA έχουν απηυδήσει. Διότι ο Καψής μπορεί να μην αναλαμβάνει τις ευθύνες του για το δελτίο που έχει βουλιάξει και να υποστηρίζει ότι «όλοι φταίνε» ή να λέει «Δεν μου φέρνετε θέματα και παίζω ό,τι βρίσκω» αλλά η αλήθεια είναι διαφορετική… Είναι γεγονός ότι το δελτίο έχει απομακρυνθεί από τα κοινωνικά θέματα, ενώ ο Κώστας Σπυρόπουλος ζητά θέματα που ανήκουν σε μια άλλη πραγματικότητα και που πάντως δεν αφορούν κανένα, με αποτέλεσμα οι δημοσιογράφοι να διαμαρτύρονται, διότι σπαταλιούνται!

- από το enimerosi24.gr