ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Ο Κουμουτσάκος κατέθεσε τη μήνυση εναντίον της Γεροβασίλη

Tελικά ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος κατέθεσε σήμερα (Τρίτη) μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη. Αμέσως μετά, ο Κουμουτσάκος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Καμία ανοχή, κανένας συμβιβασμός με την πολιτική δολιότητα, τη συκοφαντία και το ψέμα».
Οι τόνοι της αντιπαράθεσης μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για τα ζητήματα της διαπλοκής έχουν ανέβει κατακόρυφα, εν όψει και της αποψινής προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης στη Βουλή για τη Δικαιοσύνη.  Ο Γιώργος Κουμουτσάκος, με μήνυμά του, επίσης, στο twitter έχει προαναγγείλει και την κατάθεση αγωγής κατά της Γεροβασίλη, την οποία θα καταθέσει μόλις λήξει η αποχή των δικηγόρων.
Αφορμή για τη μήνυση και αγωγή Κουμουτσάκου αποτέλεσε τοποθέτηση της Γεροβασίλη, η.. οποία επικαλούμενη δημοσίευμα (Εθνος της Κυριακής), έκανε λόγο για σχέσεις του εκπρόσωπου Τύπου της ΝΔ με τον δημοσιογράφο Τάκη Μουσσά που εμπλέκεται σε υποθέσεις πολιτικού εκβιασμού.