ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Ανταγωνισμός χυδαιότητας και ρατσισμού ανάμεσα σε Κωστόπουλο - Αρναούτογλου

Ηταν (κατά βάση) πολύ χαμηλού επιπέδου τόσο οι καλεσμένοι όσο και η προσέγγιση και οι ερωτήσεις του Γρ. Αρναούτογλου, αλλά όταν έκανε την εμφάνιση του και ο Πέτρος Κωστόπουλος απέναντι η κατάσταση ξέφυγε.
Στη μάχη του ανταγωνισμού το επίπεδο δεν χαμήλωσε απλά, αλλά φτάνει πλέον σε επίπεδα που ξεπερνά κάθε όριο ανθρώπινου πολιτισμού. Αρχικά άρχισαν να ανταγωνίζονται στο ποιά «αισθησιακή» τηλεπερσόνα θα καθίσει απέναντι τους στήνοντας ένα σκηνικό soft porn για να «χαλαρώσει» το βραδινό (ανδρικό) κοινό. Μετά άρχισαν να καλούν τηλεπερσόνες οι οποίες τροφοδοτούν καθημερινά τις σατιρικές εκπομπές και γίνονται viral στο Διαδίκτυο ή ανασταίνουν παλαιούς αγαπημένους ήρωες του Λαζόπουλου και των Αρβύλων και τώρα ρίχνουν στη μάχη τα βαριά όπλα.
Χθες στην πολυθρόνα του Κωστόπουλου κάθισε ο Γ. Τράγκας που "μπινελίκωνε" το σύμπαν και.. κάποια στιγμή έπιασαν κουβέντα για τσόντες και αυνανισμό και απέναντι ο Αρναούτογλου είχε βάλει στην πολυθρόνα τον Αλέφαντο οι απόψεις του οποίου τώρα που έχει και αυτός καθημερινή εκπομπή που είναι φυσικά και αυτή viral δεν σταματούν στα ποδσφαιρικά, αλλά επεκτείνονται και στα πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα και ανάμεσα στα άλλα διατυπώνει συχνά τη… συμπάθεια που τρέφει προς τους ομοφυλόφιλους.

- διαβάστε περισσότερα στο enimerosi24 (ΕΔΩ)