ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Οι επικοινωνιακοί..

Μιχελιδάκη - Γιαννούλης
Από τον Βερναρδάκη...
Ενημερωνόμουν χθες το πρωί από την ΕΡΤ.
Καλεσμένος ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Στο τέλος της συνέντευξης και ενώ κλείνει η συνομιλία, τού πετά η κυρία κάτι για το κούρεμα στις συντάξεις κατά 1,8 δις ευρώ, προκειμένου να καλυφθεί το δημοσιονομικό κενό. Άλλος θα το άφηνε να περάσει έτσι, με τις εντυπώσεις να μένουν σε βάρος της κυβέρνησης. Όμως, ο έμπειρος από επικοινωνία Βερναρδάκης δεν το άφησε και της χώθηκε κανονικά. Αποκάλυψε την όλη πρόθεση της.
Τότε πήρε τον λόγο ο έτερος του διδύμου. Και τι τον ρώτησε; Αν έρχονται μειώσεις στους.. μισθούς των δημοσίων. Τρελάθηκε ο Χριστόφορος. Ρε, άνθρωπε, του είπε (σε ελεύθερη μετάφραση), τον Δεκέμβριο ψηφίσαμε το νέο μισθολόγιο. Κάνοντας οριακές αυξήσεις στους χαμηλόμισθους.
 
...στον Κουμουτσάκο
Μετά τον Υπουργό, καλεσμένος ο φίλος μου ο Κουμουτσάκος.
Άριστος στην επικοινωνία και στον λόγο βρήκε ανοικτό γήπεδο και έπαιξε μπάλα δυνατά. Περίπου ένα μισάωρο έλεγε ότι ήθελε υπέρ της Ν.Δ. και κατά της κυβέρνησης για όλα τα θέματα. Ακόμα και στο MEGA θα τον στρίμωχναν λίγο. Και δεν σκέφτηκε ένας από τους δύο να τον ρωτήσει για το ιστορικό Eurogroup, το οποίο σηματοδότησε την αλλαγή στάσης της Γερμανίας και της γραφειοκρατίας των Βρυξελλών έναντι της Ελλάδας.

Αυτοί φοβούνται μην τους κατηγορήσει κανείς ότι είναι ΣΥΡΙΖΑ.

- από το fmvoice.gr