ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016

Οι μπράβοι του Παναγιώταρου χτύπησαν τον Π. Αναστασιάδη

Nέο κρούσμα βίας κατά δημοσιογράφου από μέλη της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής με θύμα τον δημοσιογράφο της εφημερίδας «Ριζοσπάστης» Πέτρο Αναστασιάδη, ο οποίος κάλυπτε τη συνεδρίαση του Συμβουλίου με θέμα το προσφυγικό.
Η Χρυσή Αυγή εμφανίστηκε στη συνεδρίαση με μπράβους που προχώρησαν σε τραμπουκισμούς και επιτέθηκαν εναντίον όσων παρακολουθούσαν τη συνεδρίαση, και κατά του δημοσιογράφου του «Ριζοσπάστη». Παρόντες σε όλα αυτά ήταν τόσο ο υπόδικος φασίστας, Ηλίας Παναγιώταρος, όσο και ο Απόστολος Γκλέτσος, πολιτευτής της Χρυσής Αυγής, ο οποίος μάλιστα με ύφος τσεκαδόρου παρακολουθούσε το ποιος έμπαινε και ποιος έβγαινε από το κτίριο που γινόταν η συνεδρίαση.
Οπως καταγγέλλει ο δημοσιογράφος του «Ριζοσπάστη» Π. Αναστασιάδης, οι τραμπουκισμοί.. 
ξεκίνησαν, όταν σύμβουλοι και άλλοι που παρακολουθούσαν θέλησαν να αποχωρήσουν από την αίθουσα συνεδριάσεων τη στιγμή που ξεκίνησε το ρατσιστικό του παραλήρημα ο Παναγιώταρος. Οι μπράβοι χρυσαυγίτες, τούς εμπόδισαν να βγουν έξω.
Εκεί παρενέβη ο περιφερειακός σύμβουλος Γ. Μανουσογιαννάκης, φωνάζοντας να φύγουν οι μπράβοι από την αίθουσα, με τον Παναγιώταρο να συνεχίζει να προκαλεί από μικροφώνου.
Λίγο αργότερα, οι ίδιοι τραμπούκοι επιτέθηκαν σε υπάλληλο της Περιφέρειας και του πέταξαν κάτω το κινητό τηλέφωνο που κρατούσε. Σε αυτό το περιστατικό παρενέβη ο δημοσιογράφος του «Ριζοσπάστη» και τότε ένας τραμπούκος τον χτύπησε.