ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Η SportDay κατηγορεί τα άλλα αθλητικά ΜΜΕ..

Για μια και μοναδική ημέρα, το γεωμετρικό πρωτοσέλιδο της SportDay, υπό την νέα διεύθυνση, βγήκε την Κυριακή από τα κουτάκια του – τα τετράγωνα και τα παραλληλόγραμμα των χτυπημάτων τής θεματολογίας – για να μιλήσει περί ντέρμπι. Αλλά επιτέθηκε στον αθλητικό Τύπο! Πρωτότυπο, όχι όμως απροσδόκητο. Η SpoptDay της νέας ηγεσίας μάς έχει συνηθίσει σε νεωτερισμούς. Γι' αυτό δεν ξαφνιάζει ότι βομβαρδίζει το καράβι πάνω στο οποίο και αυτή βρίσκεται.
Το υποσέλιδό της σε μαύρο αρνητικό, παρέπεμπε στην καπνιστική αντιδιαφήμιση που υπάρχει στα πακέτα των τσιγάρων: «Η SporDay προειδοποιεί: Τα αθλητικά ΜΜΕ βλάπτουν σοβαρά την υγεία, ενημερωθείτε υπεύθυνα!» έγραφε με κεφαλαία γράμματα. Γενικά «τα αθλητικά ΜΜΕ» και όχι κάποια από αυτά. Το «κάποια» υπήρχε στα μικρότερα γράμματα.
Το πρωτοσέλιδό της ήταν ολόκληρο ένα κήρυγμα.. αγάπης, ομόνοιας και πολιτισμού: «Μην παρασυρθείτε από την πόλωση, μην μπείτε σε διαδικασία πολέμου επειδή το θέλουν κάποια Μέσα. Έπαιξαν οι δυο καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος. Παράπονα και αντεγκλήσεις θα υπάρχουν πάντα στα μεγάλα ματς» έγραφε σε διαδοχικούς υπέρτιτλους.
Τη «διαδικασία πολέμου» τη θέλουν κατά την εφημερίδα «κάποια Μέσα». Και οι παράγοντες τι θέλουν; Ειρήνη; Και βοηθούν με τις δηλώσεις τους; Με τις πράξεις τους; Με τον αθλητικό – και όχι μόνο – βίο τους; Κιχ γι’ αυτούς. Σιωπή! Γιατί η σιωπή δεν κάνει εχθρούς. Και, κυρίως, δεν προκαλεί τηλεφωνήματα στον «μεγάλο» (ή στον λίγο κάτω από τον «μεγάλο», πιθανόν), όπως λέγεται ότι έγινε – αυτό τουλάχιστον ανέφεραν οι πληροφορίες μας – μετά από το ανατριχιαστικό πρωτοσέλιδο περί AIDS μιας «άρρωστης ομάδας»!
- διαβάστε την ενδιαφέρουσα συνέχεια στο harddog-sport ΕΔΩ