ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Πανίσχυρος καναλάρχης - εκδότης τα μαζεύει για Λονδίνο

Ενώ φτιάχνεται κλίμα από διαφόρους ότι τα έχει βρει με τον Αλέξη, αυτός έχει ετοιμάσει τις βαλίτσες του. Εδώ και καιρό, μάλιστα. Το μόνο που ίσως ισχύει είναι ότι αποσύρεται από τις τηλεοπτικές μπίζνες. Σας μιλάω για πανίσχυρο καναλάρχη-εκδότη.

Στο αρχείο;
Μου έφτασε στα αυτιά μια πληροφορία. Από πολύ αξιόπιστη πηγή που γνωρίζει άριστα το παρασκήνιο και δεν έχει λόγο να μου μεταφέρει κάτι τέτοιο. Η πηγή αυτή μου είπε ότι ο πολυσυζητημένος δικαστικός φάκελος εκδότη θα μπει στο αρχείο. Δεν θα προχωρήσει η κάθαρση του. Με αντάλλαγμα μεταξύ άλλων να μην επαναστατήσει για τον Real TV. Έλα, όμως, που αν γίνει αυτό θα.. επαναστατήσει ο ελληνικός λαός.


Ο γάιδαρος της Wind και της Black Cherry
Σπάνια, βλέπουμε πλέον καλές, έξυπνες και πρωτότυπες δημιουργικές δουλειές στην διαφήμιση. Μια από τις εξαιρέσεις, και μας έκανε σε όλη την ομάδα της fmvoice.gr πολύ καλή εντύπωση, αποτελεί ο γάιδαρος της Q. Ο σπιρτόζος γαϊδαράκος αποτελεί την επιλογή της Black Cherry για να μεταδώσει η Wind το διαφημιστικό μήνυμα της που επικεντρώνεται στην ελευθερία που προσφέρει η επικοινωνία. Με αυτό τον χιουμοριστικό τρόπο η Wind θα λανσάρει την ελκυστική οικονομική χρέωση ανά δευτερόλεπτο που μόνο η Q παρέχει, καθώς και το bonus ανανέωσης 1GΒ και 1000 λεπτά προς Q!
Ένας καλός διαφημιστικός συνδυασμός πάντα φέρνει ευκολότερα πελάτες.

O Σάτυρος (fmvoice)