ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Η «ευαισθησία» για τις Σκουριές και οι απολύσεις Μπόμπολα

Θα είχα πεισθεί για την ευαισθησία ορισμένων για "τις θέσεις εργασίες που χάνονται" στις Σκουριές, αν έριχναν το ίδιο δάκρυ και γι αυτούς που έμειναν χωρίς δουλειά γιατί σταμάτησαν οι εργασίες στο μετρό της Θεσσαλονίκης ή για τις απολύσεις που έκανε σε άλλες επιχειρήσεις του ο Μπόμπολας, χωρίς να σταματήσει τη λειτουργία τους.
Θα είχα πεισθεί επίσης ότι είναι με το μέρος των εργαζόμενων αν πριν από μερικά χρόνια δεν χειροκροτούσαν την επέμβαση των ΜΑΤ (με εντολη Σαμαρά, όπως είχε διαβεβαιώσει ο ίδιος) κατά των απεργών της Χαλυβουργίας.
Θα είχα πεισθεί αν ορισμένοι δεν υποστήριζαν με φανατισμό χουλιγκάνου οικονομικά μέτρα που οδηγούσαν μαθηματικά στην ύφεση και συνεπακόλουθα σε απώλεια εκατοντάδων χιλιάδων θέσεων εργασίας.
Θα είχα πεισθεί για την ευαισθησία ορισμένων αν η "Ελληνικός Χρυσός" δεν ήταν σπόνσορας..
εκπομπών στα ΜΜΕ όπου έχουν καίριες θέσεις (Αλήθεια ποιο ακριβώς προϊόν διαφημίζει η "Ελληνικός Χρυσός" στο κοινό; Τι μας καλεί να αγοράσουμε;)
Θα είχα πεισθεί για την ευαισθησία ορισμένων αν δεν θεωρούσαν "μεταρρυθμίσεις" την μείωση του βασικού μισθού και την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων.
Θα είχα πεισθεί αν έβλεπα, έστω για μία φορά, κάποιους σε μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας εργαζόμενων.
Αλλά είμαι δύσπιστος σαν άνθρωπος και κυρίως δεν είμαι ηλίθιος που τρέφεται με κουτόχορτο.

Δημήτρης Σούλτας (fb)