ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Ανακατατάξεις στην SporDay, ανέλαβαν οι νέοι αρχισυντάκτες

Παραμένει κενή η θέση του Χελάκη - Οι επικεφαλής ενθέτων και τμημάτων

Η ανασύνταξη της SportDay μετά την αλλαγή της ιδιοκτησίας και της διεύθυνσής της, συνεχίστηκε αυτήν την εβδομάδα με την τοποθέτηση των δύο νέων αρχισυντακτών στη θέση των προηγουμένων, Γιώργου Μαζιά και Γιώργου Κουτσογιαννέλη. Οι τελευταίοι  βρίσκονται υπό αναχώρηση από την εφημερίδα και επί της ουσίας δεν ασκούσαν στο πρόσφατο διάστημα αρχισυνταξία.
Όπως ανακοίνωσε στους εργαζόμενους ο γενικός διευθυντής της SportDay, Περικλής Γκιόλιας, δεν θα ισχύσει τελικά το πλάνο λειτουργίας σύμφωνα με το οποίο θα υπήρχε εκ περιτροπής.. αρχισυνταξία ανά ζεύγη συντακτών. Το καινούργιο πλάνο προβλέπει δύο αρχισυντάκτες: τον Γεράσιμο Μανωλίδη και τον Γιάννη Χωριανόπουλο, οι οποίοι είχαν αντιστοίχως τα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ. Ο Χωριανόπουλος υπήρξε εκπρόσωπος των εργαζομένων στην ΕΣΗΕΑ, αλλά πρόσφατα υπέβαλε την παραίτησή του από αυτήν την ιδιότητα προφανώς, επειδή είχε αρχίσει να δρομολογείται η αναβάθμισή του σε ρόλο αρχισυντάκτη και δεν θα μπορούσε να παραμείνει ως εκπρόσωπος των συντακτών στην Ένωση.
- διαβάστε περισσότερα στο harddog-sport ΕΔΩ