ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Eκτακτη Γενική Συνέλευση στον ΔΟΛ

Για την "αθέτηση δέσμευσης" του Ψυχάρη περί καταβολής (κάποιων) δεδουλευμένων

Οι εκπρόσωποι των συντακτών στα Μέσα του ΔΟΛ καλούν τους εργαζόμενους σε γενική συνέλευση. Το κείμενο του e-mail έχει ως εξής:
«Αγαπητοί συνάδελφοι,
Όπως είναι σε όλους μας γνωστό, υπήρξε αθέτηση της δέσμευσης της διοίκησης του ΔΟΛ για την εξόφληση των δεδουλευμένων του μηνός Αυγούστου, στις 15 Οκτωβρίου, όπως και άρνηση να ανακοινωθεί συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα εξόφλησης των οφειλόμενων αποδοχών ώστε να επανέλθουμε στην κανονικότητα.Κατόπιν τούτου, σας καλούμε σε Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 14/10 στις 16.30 στο αμφιθέατρο του ΔΟΛ, προκειμένου να εκτιμήσουμε την κατάσταση και να λάβουμε αποφάσεις για την περαιτέρω στάση μας.
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΗΣ εκπρόσωπος συντακτών "ΤΟ ΒΗΜΑ"
ΚΩΣΤΑΣ ΝΤΕΛΕΖΟΣ εκπρόσωπος συντακτών "ΤΑ ΝΕΑ"
ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ εκπρόσωπος συντακτών "ΒΗΜΑ FM"»
Στη συνέχεια, ένας από τους εκπροσώπους των συντακτών παίρνει την υπόθεση στα χέρια του..
- παρακάμπτει το συνδικαλιστικό του όργανο και προτείνει την αυτοδιαχείριση του προβλήματος (μη καταβολή δεδουλευμένων κ.λπ.)...
Το σχετικό e-mail συστήνει:
«Συνάδελφοι,
με αφορμή διάφορες ερωτήσεις σας σε σχέση με "τα καθυστερούμενα δεδουλευμένα" και τη διεκδίκησή τους, καθώς και για μια σειρά άλλων εργασιακών ζητημάτων, σας προωθώ έναν χρήσιμο πρακτικό νομικό οδηγό, ο οποίος "απαντά" στις περισσότερες από τις απορίες σας.
Ο Οδηγός βρίσκεται στο link: http://www.steb.gr/main/var/praktikos-odigos_ergazomenou.pdf »

- από το μπλογκ της Ανασυγκρότησης