ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Απίστευτη ομοιότητα νεαρής δημοσιογράφου με την Κάτια Μακρή

Γράφει η Αλεξάνδρα Τσόλκα

* Ενικός-Σταρτσάνελε, ενταύθα.
* Εκπομπή για το μέλλον της Νέας Δημοκρατίας, από τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς και το «Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η θρησκεία» και τον πυρσό ως έμβλημα της, τα ονόματα Καραμανλής, Μητσοτάκης, Κεφαλογιάννης συνεχίζουν να είναι αρχηγικά, ακόμα και αν άλλαξαν τα εμβλήματα και οι περισπούδαστοι παιάνες της παράταξης!
* Οι φεουδάρχες της παράταξης αντέχουν από την εποχή που  ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ στα Βόρεια Προάστια, ντυμένοι με πόλο και τίμπερλαντ, ανέμιζαν σημαίες μπλε πάνω στα ξεσκέπαστα τζιπ τους, πριν πάνε στα κλεισμένα τους τραπέζια στην "Αυτοκίνηση", μετά την επανάσταση της κίνησης στους τέσσερις τροχούς!
* Δευτέρα βράδυ λοιπόν, μαζευτήκαν σοβαροί άνθρωποι και δημοσιογράφοι για να πείσουν τον..
Κυριάκο – Κούλη Μητσοτάκη, ότι και αυτός παίζει με τους μεγάλους και τον ερωτάνε σοβαρά, αν ο νεποτισμός και η οικογενειοκρατία είναι ο λόγος ύπαρξης του στην πολιτική. Φυσικά και όχι.
* Κι αν τον λέγανε Γιακουμή Μπάρδακα, πάλι ο Κούλης θα ταν και θάθελε να αφοσιωθεί στο έθνος μας (ζήτω!). Μεγάλα τρολ οι δημοσιογράφοι που ρώταγαν και σοβαρά, χωρίς να αναλύονται σε λυγμώδη γέλια!
* Απίστευτη ομοιότητα νεαρής δημοσιογράφου με την Κάτια Μακρή, που μοιάζει να έπαθε ψυχαγωγία και Φαίη Σκορδά!
* Καταλυτική η παρουσία της Μάριον Μιχελιδάκη, μόνιμης στην κρατική τηλεόραση, πάντως καιρού και είδους εκπομπής!
* Κάνει τη δουλειά του ο Νίκος Χατζηνικολάου, δίνοντας λόγο σε όλους τους μελλοντικούς αρχηγούς μιας πολύπαθης, τα τελευταία χρόνια παράταξης, με πολλούς μνηστήρες και τους λίγους ικανούς στα χαρακώματα των απλών και όχι αριστοκρατικών με κληρονομικούς τίτλους, ονομάτων τους.
* Όμως χθες, δε μπορεί και ο ίδιος, θα αναρωτήθηκε γιατί χάνει τον ωραίο ύπνο του, στο αρχοντικό του, για μια βραδιά στη βιομηχανική ζώνη της Κηφισιάς, με έναν κληρονόμο ελέω αστικής τάξης...
- kourdistoportocali.com