ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Πρώτα θα πετάξει τον Παπαμιμίκο από τον τρίτο της Συγγρού...

 ...και μετά θα αποσυρθεί ο Μειμαράκης
 - Αγοραίες εκφράσεις και ύβρεις σε συνεδρίαση της ΚΕΦΕ της ΝΔ

(...)Ήταν λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, όταν ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης «εισέβαλε» στο γραφείο του πρώτου ορόφου της Συγγρού, όπου πραγματοποιούνταν μια ακόμη πολύωρη συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (ΚΕΦΕ) της ΝΔ.
«Πού είναι ο Αμπατζόγλου;» ρώτησε, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, μόλις άνοιξε με πάταγο την πόρτα. Και, μόλις εντόπισε τον εκπρόσωπο του στην ΚΕΦΕ, πρόσθεσε: «Πάμε να φύγουμε, Θόδωρε. Δεν θα μείνουμε εδώ να συμμετάσχουμε σε μια διαδικασία που εξευτελίζει τους Νεοδημοκράτες».
Στο ερώτημα παρισταμένων για το «τι εννοεί», ο κ. Μεϊμαράκης φέρεται να απάντησε, χρησιμοποιώντας βαρύτατες εκφράσεις, όπως «αρχ...», «μαλ...», «μουν[...]πανο» κατά του γραμματέα Ανδρέα Παπαμιμίκου και του γενικού διευθυντή του κόμματος, Κώστα Τσιμάρα. Τους δύο αυτούς, όπως εξηγούσαν συνεργάτες του, θεωρεί υπεύθυνους για την τροπή που..
έχουν πάρει οι συζητήσεις στην ΚΕΦΕ.
«Τρώνε σκοπίμως το χρόνο, για να καλύψουν τις μαϊμουδιές που ετοιμάζουν με την εταιρεία που έχουν ήδη επιλέξει για να βγάλουν λεφτά, αλλά και το αποτέλεσμα που θέλουν» ήταν ο ισχυρισμός του περιβάλλοντος Μεϊμαράκη. Υποστήριξαν ότι ο κ. Τσιμάρας, σε προηγούμενη συνεδρίαση, είπε ότι έχει βρει την εταιρεία που θα οργανώσει την ψηφοφορία, ενώ καταμαρτυρούσαν στο γραμματέα του κόμματος για «σκόπιμες διαρροές» σε βάρος του προέδρου της ΝΔ, τον οποίο εμφάνιζε να θέλει υψηλή συνδρομή για όσους δεν είναι μέλη της ΝΔ και να πάνε να ψηφίσουν τη μέρα που θα στηθούν οι κάλπες.
Μετά την επεισοδιακή αποχώρηση του κ. Μεϊμαράκη από τη συνεδρίαση και τη διακοπή που μοιραία ακολούθησε, εξαιτίας της μεγάλης αναστάτωσης που προκλήθηκε, μέλη της ΚΕΦΕ θεωρούσαν «ανεξήγητη και υπερβολική» την αντίδραση του κ. Μεϊμαράκη, που άλλοι τη θεωρούσαν ως κίνηση που μαρτυρά την πρόθεσή του να αποσύρει την υποψηφιότητά του.
«Πρώτα θα πετάξει τον Παπαμιμίκο από τον τρίτο όροφο της Συγγρού και μετά θα αποσυρθεί…» σχολίαζαν συνεργάτες του κ. Μεϊμαράκη, που του απέδιδαν τη φράση: «Αν είναι να χάσω, θα χάσω επειδή έτσι αποφάσισαν οι Νεοδημοκράτες και όχι επειδή από τη... μαϊμουδιά του Παπαμιμίκου!».

- από ρεπορτάζ του Γρηγόρη Τζιοβάρα στο protothema.gr