ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Παίρνει άδεια o Τράγκας - Εύσημα στην κυβέρνηση!

Δεν ξέρω με ποια παράταξη θα κυκλοφορεί αύριο ο Τράγκας: με τη μονή μπλε ή τη ζυγή κόκκινη; Σήμερα (σσ χθες) το πρωί, πάντως, στον Real fm φορούσε Συριζαίικα. Όλοι φίλοι του στην Κυβέρνηση και όλο ευχές. Πώς να τον παρακολουθήσεις; Σαν μπαλάκι του πινγκ πονγκ πάει και έρχεται. Η απορία μου, πάντως, ως προς τη αυριανή θέση του είναι χωρίς αντικείμενο. Γιατί από αύριο ο Γιώργος Τράγκας θα είναι σε άδεια για να ξεκουραστεί το στόμα του (κουράστηκε με τόσα που εξέμεσε τον τελευταίο καιρό). Ξέρω, το βρώμικο μυαλό σας πάει στο πονηρό: φεύγει γιατί τι να πει; σκέφτεστε. Είναι επικίνδυνη η κατάσταση. Κυκλοφορούν και λίστες ληστές. Τώρα πια χωρίς ασπίδες προστασίας. Σου βάζουν το χέρι στην τσέπη και σου τα παίρνουν σε ελβετικά φράγκα. Το λιγότερο δηλαδή από αυτά που μπορούν να σου κάνουν.
Καθαρότατη ήταν η φωνή του. Με τις γνωστές κορώνες και τους γνωστότερους λαρυγγισμούς. Απλώς αυτή τη φορά όχι κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά ισχυρίστηκε ότι η φωνή του είναι κουρασμένη... 
Έπαθε, είπε, τραχειοσπασμό και θέλει αγρανάπαυση. Δεν ξέρω για τον τραχειο- , αλλά τον σπασμό σίγουρα τον έχει πάθει. Σπασμούς καλύτερα να λες. Τόσο που άρχισε να μοιράζει εύσημα στη νέα Κυβέρνηση. Πάρτε μια ελάχιστη γεύση:
** «Εύστοχη η τοποθέτηση του Πανούση στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Σώφρων άνθρωπος, σοβαρός, από τους σοβαρότερους που έχει συμπεριλάβει ο κ. Τσίπρας στην Κυβέρνηση». 
** «Τα συγχαρητήριά μου στον καθηγητή, τον κ. Κατρούγκαλο. Φλογερός καθηγητής».

- διαβάστε περισσότερα στο harddog-sport