ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Ποιοι προωθούν γνωστό δημοσιογράφο για αρχηγό της ΝΔ;

Από καιρού εις καιρόν διαβάζουμε κάποια άρθρα του antinews όπου μπορείς να πληροφορηθείς διάφορα ενδιαφέροντα πράγματα. Oπως πχ το ότι κάποιοι επιχειρηματίες θέλουν να προωθήσουν γνωστό δημοσιογράφο για αρχηγό της ΝΔ. Το σάιτ κάνει λόγο για ύπουλα παιχνίδια και χτυπήματα κάτω από τη μέση από μεγαλόσχημους φεουδάρχες που μετά την ήττα του Σαμαρά κι όσο περνάει ο καιρός θα ενταθούν από τα γιουσουφάκια των διαπλεκόμεων ΜΜΕ. Σχετικά γράφει το antinews:
«(...) Tι θέλουν συγκεκριμένα «δεξιά» MME και παίζουν «μπάλα» σε βρόμικα νερά; Τώρα θυμήθηκαν να χτυπήσουν τη ΝΔ; Τώρα που είναι στα κάτω της; Πριν δύο χρόνια γιατί έγλειφαν εκεί που τώρα φτύνουν; Επίσης, κι άλλα Media, μεγάλα και..
 μικρά, ξαφνικά ανακάλυψαν ότι ο Τσίπρας είναι ο νέος εθνάρχης. Κι ότι η Νέα Δημοκρατία έκανε κακό στον τόπο. Μέχρι τα Χριστούγεννα ο Σαμαράς ήταν ο σωτήρας και ξαφνικά έγινε αποδιοπομπαίος τράγος για τα «τραγιά» της ενημέρωσης.
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά κάνουν και σχέδια για το μέλλον. Το δικό τους φυσικά και της τσεπούλας τους, όχι της Ελλάδας.
Ήδη στην πιάτσα κυκλοφορούν και ονόματα... διαδόχων του κ. Σαμαρά και μην πάει ο νους στο Μητσοτακέικο. Τουλάχιστον αυτοί δείχνουν μια στοιχειώδη σοβαρότητα και κάνουν... υπομονή.
Λένε για παράδειγμα ότι κάποιοι επιχειρηματίες θέλουν να προωθήσουν γνωστό δημοσιογράφο για αρχηγό της ΝΔ. Τα ύπουλα παιχνίδια και τα χτυπήματα κάτω από τη μέση θα συνεχιστούν. Από επιχειρηματίες του λαθρεμπορίου, από λαθρόβιους της επιχειρηματικής δραστηριότητας, από τζαμπατζήδες, από διαπλεκόμενους κρατικοδίαιτους επικεφαλής μεγάλων και μικρών εταιρειών και από μεγαλόσχημους φεουδάρχες που θεωρούν ότι η Ελλάδα τους ανήκει.
Επίσης, από τα γιουσουφάκια τους στο χώρο των Media. Κάποιους που κυκλοφορούσαν με τρύπια παντελόνια και χωρίς σώβρακο και σήμερα έχουν γίνει μεγαλοεκδότες με το «μαύρο» χρήμα που ξεπλένουν διάφοροι.
Καιρός είναι να σταματήσει αυτό το πάρε – δώσε με τη διαπλοκή και να ανεβάζουν και να κατεβάζουν κυβερνήσεις και ηγεσίες συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα.
Όσο για τα πολιτικά παρτάλια που το μόνο βήμα που έχουν είναι από τα τουίτερ και τα φέισμπουκ, έχει ο καιρός γυρίσματα. Μπορεί ο μισθός τους να είναι υψηλός και να μη θέλουν να βγουν από τα pay roll, όμως κάποια στιγμή θα μάθει ο ελληνικός λαός για το ρόλο τους.»