ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Ο Αλαφούζος αγοράζει τη SportDay έναντι ενός εκατ. ευρώ

Ουδεμία ενημέρωση έγινε στο προσωπικό της «SportDay» για την επικείμενη αλλαγή τού ιδιοκτησιακού καθεστώτος, όχι μόνο τής εφημερίδας αλλά και του ραδιοφωνικού σταθμού του δημοσιογραφικού συγκροτήματος. Η πληροφορία ότι η οικογένεια Αλαφούζου αποκτά την πλήρη κυριότητα του «μαγαζιού», η οποία είδε το φως της δημοσιότητας και είναι ήδη γνωστή στη δημοσιογραφική πιάτσα, δεν διαψεύστηκε είτε από τους αγοραστές είτε τους πωλητές, κάτι που εμμέσως επιβεβαιώνει την κίνηση. Μάλιστα η «Live Sport», το νεότερο μέλος στην πλειάδα των ημερήσιων αθλητικών εφημερίδων (και το πλέον δυναμικά ανερχόμενο), στην κυριακάτικη έκδοσή της αναφέρθηκε σε «ονόματα και διευθύνσεις».
Aγοραστής τής «Sportday» δεν είναι ο Θέμης Αλαφούζος (όπως ανέφεραν οι αρχικές πληροφορίες), αλλά ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος ο οποίος «έτσι πέτυχε ένα καίριο .. 
χτύπημα στον επικοινωνιακό βραχίονα του Ολυμπιακού που είχε πρόσβαση στην εφημερίδα της Καλλιθέας», όπως αναγράφεται στο σχετικό ρεπορτάζ της έγκυρης «L.S».
Για την αγορά που αλλάζει τις ισορροπίες στον αθλητικό Τύπο, αλλά και τις συλλογικές τάσεις του, προσφέρθηκε ένα εκατομμύριο ευρώ και παράλληλα ελήφθη η δέσμευση για την κάλυψη όλων των χρεών του συγκροτήματος προς τους εργαζόμενους που ταλαιπωρούνται με τη χρόνια οικονομική εκκρεμότητα . Η «Live Sport» προσθέτει ότι «σύμφωνα με πληροφορίες, την κυκλοφοριακή άνοδο της ''Sportday'' και την εξυγίανση του NovaSport FM θα αναλάβει, με ρόλο γενικού διευθυντή, ο Βασίλης Παπαθεοδώρου» (πρώην διευθυντής του gazzetta.gr) , αλλά ο τελευταίος «διέψευδε κάθε ανάμειξη στις επενδυτικές κινήσεις του Αλαφούζου».
- διαβάστε περισσότερα στο harddog