ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2014

Ο Μουλόπουλος ξανά στο πλευρό του Ψυχάρη!

Εξελέγη αντιπρόεδρος στο κλειστό κλαμπ των εκδοτών, με πρόεδρο τον κυρ Σταύρο

Ξανασμίγει ο Βασίλης Μουλόπουλος με το παλιό του αφεντικό στον ΔΟΛ, τον Σταύρο Ψυχάρη. Οι δυό τους συναντώνται πλέον στο κλειστό κλαμπ των εκδοτών, την περιώνυμη  Ένωση Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών. Ο ένας πρόεδρος κι ο άλλος αντιπρόεδρος, καθώς μετά την Γενική Συνέλευση της Τετάρτης η ΕΙΗΕΑ εξέλεξε νέο Δ.Σ με πρόεδρο τον Στ. Ψυχάρη (ΔΟΛ), αντιπρόεδρο τον Β. Μουλόπουλο (πρόεδρος ΔΣ «Αυγής») και ταμία τον Γ. Μπόμπολα (Πήγασος).
Η Συνέλευση ενέκρινε και σχέδιο νέου Καταστατικού με το οποίο αλλάζει άρδην η φυσιογνωμία της Ένωσης, που ανοίγει πλέον τις πόρτες της σε όλα τα Μέσα Ενημερωσης και μετονομάζεται σε Ένωση Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών - Μέσων Ενημέρωσης.
Σύμφωνα με το Σχέδιο Τροποποίησης Καταστατικού -η ισχύς του οποίου ξεκινά αφού ψηφιστεί με νόμο στη Βουλή-, η Ένωση ανοίγει σε:
-ιδιοκτήτες εβδομαδιαίων εφημερίδων (πολιτικών, οικονομικών, αθλητικών), περιοδικών ενημερωτικού χαρακτήρα, τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών, καθώς και σε ιστοσελίδες, με ενημερωτικό, ενυπόγραφο περιεχόμενο που ενημερώνεται σε καθημερινή βάση και με επισκεψιμότητα τουλάχιστον 1.000 ατόμων καθημερινά.
Το σχέδιο προβλέπει επίσης τη διάκριση των μελών σε τακτικά, δόκιμα και πάρεδρα, αλλά και την συμμετοχή συνεταιριστικών μέσων, τα οποία εκπροσωπούνται από τον νόμιμο εκπρόσωπό τους σύμφωνα με το καταστατικό τους.

ΥΓ  Επιτέλους το όνειρο γίνεται πραγματικότητα: Οι zoornalistas ετοιμάζονται να μπουν στην Ενωση Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών- Μέσων Ενημέρωσης. Κι αυτό γιατί  συγκεντρώνουν όλες τις προυποθέσεις που θέτει η Ενωση. Βέβαια οι zoornalistas δεν έχουν -ακόμη- ενυπόγραφο περιεχόμενο, αλλά  ελπίζουν ότι θα συμμετάσχουν στην ΕΙΗΕΑ ως δόκιμα μέλη!..