ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Λυγερός στα Παραπολιτικά 90.1, Λιάτσος στον Real Fm

Στο δυναμικό του ανταγωνιστικού ραδιοσταθμού Παραπολιτικά  90.1 εντάσσεται ο δημοσιογράφος Σταύρος Λυγερός μετά την εκδίωξή του (λόγω... ποταμιού) από τον Real Fm. Ο Λυγερός θα μεταφέρει καθημερινά με τη δική του ματιά τις εξελίξεις γύρω από την πολιτική και την επικαιρότητα στο ανανεωμένο πρόγραμμα  του ραδιοσταθμού του Γιάννη Κουρτάκη.
Την ίδια ώρα , σύμφωνα με το e-tetradio, o Αιμίλιος Λιάτσος μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του με την εφημερίδα Kontra News και τον Γιώργο Κουρή, ξεκινάει εκπομπές και στον Real 97.8, το... «συγγενές» ραδιόφωνο του δίδυμου Ανδρέα Κουρή - Νίκου Χατζηνικολάου. Ο Λιάτσος θα .. 
καλύψει τον Αυγουστο κάποια κενά του προγράμματος, λόγω των θερινών αδειών και από Σεπτέμβριο θα κρατάει τη ζώνη 3 με 5 το μεσημέρι, τα Σαββατοκύριακα.
Τώρα το επόμενο που αναμένουμε είναι να πάει στο σταθμό του Κουρτάκη και ο Γιώργος Λιάγκας που σταμάτησε (απότομα) τη συνεργασία του με τον Real FM...