ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Προς Action 24 Τρέμη και Ευαγγελάτος

Oι «άστεγοι» τηλεπαρουσιαστές και οι επιχειρηματίες φίλοι του Παναγιωτάκη
 
Mεγαλεπήβολα σχέδια έχει κατά νου ο ιδιοκτήτης του περιφερειακού τηλεοπτικού σταθμού Action 24, Διονύσης Παναγιωτάκης, που φαίνεται πως έχει διασφαλίσει τη στήριξη πολύ γνωστού επιχειρηματικού ομίλου.
O φίλος και εξ απορρήτων του προέδρου του ΠαΣοΚ επιδιώκει να δημιουργήσει έναν αμιγώς ενημερωτικό σταθμό τον οποίο θα στελεχώσει, λέει, με βαριά τηλεοπτικά ονόματα.
Προς αυτή την κατευθυνση και σύμφωνα με το Secret των Παραπολιτικών, ο Δ. Παναγιωτάκης έχει κάνει πρόταση στον Νίκο Ευαγγελάτο που εξεδιώχθη πρόσφατα από τον ΣΚΑΪ του Αλαφούζου, και στην Ολγα Τρέμη που αποχωρεί από το Μega στο πλαίσιο ανανέωσης του ενημερωτικού προφίλ καναλιού με νέα πρόσωπα.
Οι δύο «άστεγοι» τηλεπαρουσιαστές βλέπουν κατ΄αρχάς θετικά την μετακίνησή τους στο ..
Action 24 (έτσι κι αλλιώς δεν έχουν κάτι άλλο -τηλεοπτικό- να κάνουν). H κύρια ένστασή τους είναι πως και οι δύο θεωρούνται «τηλεοπτικά ονόματα μεγάλου βεληνεκούς», με προυπηρεσία σε «σοβαρά κανάλια» πανελλαδικής εμβέλειας. Ετσι είναι δύσκολο να συνηθίσουν στο ότι θα καταλήξουν σε ένα μικρό περιφερειακό -περιθωριακό κατά πολλούς- κανάλι με ό,τι συνεπάγεται αυτό για τη φήμη τους (χαμηλή τηλεθέαση, χαμηλοί μισθοί, χαμηλή αξιοπιστία)... Πέρα από το γεγονός ότι τίθεται και το ερώτημα,όπως γράφει το Secret, αν το Action 24 έχει άδεια περιφερειακού σταθμού.