ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Το Βήμα μετακομίζει (σιγά-σιγά) στον όροφο των Νέων

Ο Μεμής στο γενικό πρόσταγμα της ενοποίησης - συγχώνευσης

Σε εξέλιξη η σύνθετη διαδικασία ενοποίησης - μετακίνησης διαφόρων τμημάτων από όροφο σε όροφο στον ΔΟΛ, όπου εμπλέκονται όλα τα τμήματα (έντυπα, Internet, διοίκηση). Το όλο πρότζεκτ, όπως γράφει το enimerosi24.gr είχε σχεδιαστεί από το περασμένο καλοκαίρι, αρχικά από τον Χρ. Μεμή, στη συνέχεια τροποποιήθηκε από τον Π. Κουβουτσάκη (αλήθεια που βρίσκεται o γκαλερίστας;), για να υλοποιηθεί τελικά από τον Μεμή υπό τη νέα του ιδιότητα ως γενικού διευθυντή Μέσων Ενημέρωσης του ΔΟΛ.
Η συγκεκριμένη διαδικασία μετακίνησης των τμημάτων του ΔΟΛ έχει ξεκινήσει από καιρό και δεν σχετιζόταν, τουλάχιστον άμεσα, με τις εξελίξεις σε σχέση με τον «Πήγασο» και την επικείμενη .. 
συγχώνευση. Aλλωστε η δραστική μείωση προσωπικού στον ΔΟΛ με τις μαζικές απολύσεις, άδειασε πολλά γραφεία με τη διοίκηση να προχωράει σε κλείσιμο ορόφων σε μια προσπαθεια μείωσης του λειτουργικού κόστους. Τώρα που προφανώς θα προκύψουν νέες ανάγκες λόγω της συγχώνευσης με τον «Πήγασο» αναμένεται οι ελεύθεροι χώροι να αξιοποιηθούν ανάλογα... Φυσικά αυτό μένει να αποδειχτεί... (όπως γράφει κι ο Ν.Ν. στο enimerosi24)
Εξ άλλου εντύπωση προκαλεί,  και η μεταφορά και του πολιτιστικού τμήματος (μετά το αθλητικό) του Βήματος από τον 5ο όροφο, στα ΝΕΑ, στον 4ο. Στους υπευθύνους αλλά και τους δημοσιογράφους του τμήματος ειπώθηκε, όπως γράφει το enimerosi24, ότι η μεταφορά τους γίνεται μόνο για λόγους χωροταξίας και δεν συνδέεται με εξελίξεις τύπου «συγχώνευσης» με το αντίστοιχο τμήμα των ΝΕΩΝ. Μένει κι αυτό να αποδειχτεί…