ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Ποιον καταγγέλλει ως εκβιαστή ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης

Επίθεση με όλα τα χαρακτηριστικά πολιτικού εκβιασμού  δέχεται το τελευταίο διάστημα ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.
Το καταγγέλλει ο ίδιος μέσω facebook και κάνει λόγο για μηχανισμούς που επιδιώκουν τον εκφασισμό της πολιτικής ζωής και την επιβολή του νόμου της ζούγκλας...
Ακολουθούν αναλυτικά οι καταταγγελίες του στελεχους του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιου του κόμματος για τον Δήμο Αθηναίων που φωτογραφίζουν τους δράστες του πολιτικού εκβιασμού:
«Το τελευταίο διάστημα, και αμέσως μετά τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, σχεδιάστηκε και εξαπολύθηκε εναντίον μου επίθεση με όλα τα χαρακτηριστικά του πολιτικού.. εκβιασμού. Δεν ενέδωσα και δεν πρόκειται να ενδώσω σε τέτοιες πρακτικές.
Από την πρώτη στιγμή επιλέξαμε να μην συνδιαλλαγούμε με όσους επιδιώκουν τον εκφασισμό της πολιτικής ζωής και την επιβολή του νόμου της ζούγκλας.
Η επίθεση αυτών των μηχανισμών που παραπέμπουν σε μεθόδους παρακράτους και πολιτικού περιθωρίου, εμφανιζόμενες μάλιστα με δήθεν δημοσιογραφικό μανδύα, στοχεύει στη χειραγώγηση τη δική μου και του κόμματός μου.
Αυτοί οι όροι δημόσιας συζήτησης δεν πρέπει να γίνουν ανεκτοί ούτε για εμένα, ούτε για κανέναν πολίτη.
Τέτοιες σκοτεινές πρακτικές δε θα επικρατήσουν στην πολιτική ζωή.
Η Αριστερά δεν εκβιάζεται.»