ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Να απελαθεί ο Σάντος!..

Καταρχάς θα ήθελα να ήμουν στην Πορτογαλία, μαζί με τα εξ Ελλάδος οργισμένα παρεάκια των σόσιαλ μίντια που θα τρέξουν προς βοήθεια των Πορτογάλων οργισμένων και θα τα χώνουν για τη γελοία στο πρώτο ημίχρονο εμφάνιση της Πορτογαλίας και τον διασυρμό της. Διασυρμό όχι μόνο από πλευράς σκορ αλλά και από πλευράς ηλίθιας συμπεριφοράς απέναντι στους Γερμανούς της Ευρωκρατόρισσας Μέρκελ (χαζή αποβολή, τσακωμοί παικτών μεταξύ τους, ηττοπάθεια κλπ). Να δω τι περισσότερο θα της έσουραν οι Έλληνας συμπαραστάτες από αυτά που έσουραν στη δική τους Εθνική.
Δηλαδή αν την Πέμπτη η Ελλάδα χάσει το ματς με την Ιαπωνία τι πρέπει να γίνει; Να αφαιρεθεί η ιθαγένεια από τους διεθνείς; Να απελαθεί ο Σάντος; Να απαγορευτεί με προεδρικό διάταγμα η συμμετοχή της για δέκα χρόνια σε διοργανώσεις; Να διαλυθεί δια παντός; Τι να την κάνεις άλλωστε αυτήν την Εθνική που διχάζει το έθνος!..
- διαβάστε εδώ τη συνέχεια του άρθρου του Διονύση Βραϊμάκη που δημοσιεύεται στη Live Sport της Τρίτης