ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη, 1 Μαΐου 2014

O Σκαναβής χλευάζει τη δικαιοσύνη, ξεφτιλίζει την ΕΣΗΕΑ

Ουρανό και γη είχε κινήσει ο εκδότης του "Ελεύθερου Τύπου" Αλέξης Σκαναβής προκειμένου να μην γίνει η απεργία που είχαν αποφασίσει οι εργαζόμενοι λόγω μη πληρωμής των μισθών και συνεχών αθετήσεων δεσμεύσεων. Με απειλές, με παρακάλια, κατέβασε τους διευθυντές του να δεσμευθούν πως θα πληρωθούν όλοι στο τέλος του Μαρτίου.
Με αυτό το επιχείρημα αποδέχθηκε το δικαστήριο να κρίνει "παράνομη" την απεργία αποφασίζοντας παράλληλα πως ο Ελεύθερος Τύπος πρέπει να πληρώσει τον μισθό Μαρτίου στις 30 Απρίλη και μια δόση 300 ευρώ, από τα οφειλόμενα του 2013.
Ο Αλέξης Σκαναβής για μια ακόμη φορά αποδείχθηκε αναξιόπιστος. Και να κοροϊδεύει και τις δικαστικές αποφάσεις. Στις 30 του μήνα οι εργαζόμενοι έλαβαν το 50% του μισθού του Μαρτίου.
Η οικονομική διευθύντρια δεν ήξερε, δεν άκουσε, δεν έμαθε για τη δόση των οφειλομένων και το..μόνο που είχε να τους μεταφέρει είναι πως το υπόλοιπο του 50% του μισθού του θα το λάβουν τη Δευτέρα 5 Μαΐου.  Τη Δευτέρα 5 του μήνα υποτίθεται πως θα γινόταν ενημέρωση για το πότε θα πληρωνόταν ο Απρίλιος.
Ο εκδότης του Ελεύθερου Τύπου τραβάει τη σύγκρουση με τους εργαζόμενους στα άκρα, γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια τη απόφαση του Δικαστηρίου.
- διαβάστε περισσότερα στο greektv