ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Πάντα τον ζήλευε, τον Νίκο…

Η ακύρωση της συμμετοχής του επικεφαλής του «Ποταμιού» στην εκπομπή «Στον ενικό» προκάλεσε σήριαλ αντιπαραθέσεων μεταξύ των δύο, γαρνιρισμένο από δόσεις αμοιβαίας δυσπιστίας και… έντονης καχυποψίας.
Αυτή η καχυποψία υπήρχε εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Από την εποχή που Χατζηνικολάου και Θεοδωράκης δούλευαν, νέοι δημοσιογράφοι και οι δυο τότε, στη «Μεσημβρινή». Κάποιοι λένε, πως ίσως ο Σταύρος τον ζήλευε. Ήταν πιο ωραίος ο Νίκος, είχε μεγαλύτερη επιτυχία στις γυναίκες και ήταν και από «καλή οικογένεια» (γιος υπουργού).
Στα χρόνια που ακολούθησαν και στα διάφορα κανάλια που δούλεψαν, κατά μια περίεργη σύμπτωση.. όταν πήγαινε ο ένας, έφευγε ο άλλος (STAR, ALPHA, MEGA).
Για τη διαμάχη τώρα, που προέκυψε με την εκπομπή. Σύμφωνα με τον Δημήτρη Παγαδάκη (Πρώτο Θέμα), η πλευρά Χατζηνικολάου θεωρεί, πως ο Σταύρος Θεοδωράκης φοβάται να βρεθεί αντιμέτωπος με πάνελ δημοσιογράφων και κρύβεται από το ζωντανό κοινό, που δεν είναι δικής του επιλογής.
Αντίθετα, στο «Ποτάμι» πιστεύουν πως ο Νίκος Χατζηνικολάου κάνει υπεροπτικά επίδειξη ισχύος, θεωρεί τον εαυτό του αποκλειστικό διαχειριστή των debate και εκμεταλλεύεται τη μιντιακή ισχύ του με την εφημερίδα και τον ραδιοφωνικό του σταθμό, για να πιέσει καταστάσεις, κόβοντας ή προβάλλοντας στελέχη του «Ποταμιού».
Όμως, τι απ’ όλα αυτά, είναι αλήθεια; Νομίζουμε ένα. Πως ο Θεοδωράκης κάνοντας μια σύντομη αναδρομή στις σχέσεις του με τον Χατζηνικολάου, πίστεψε πως η παρουσία του στην εκπομπή αυτή, θα ήταν καταστροφή.
Φοβήθηκε…
- από το nonews