ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Κάνει πίσω ο Κουρτάκης για τον «Επενδυτή»

Ανακοίνωση έβγαλε ο μιντιάρχης (πλέον) Γιάννης Κουρτάκης μετά την δημοσιοποίηση της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης των απλήρωτων εργαζομένων στην εφημερίδα «Επενδυτής». Οι εργαζόμενοι επιβεβαιίωσαν ότι η Γ.Σ. των μετόχων της DBAS υιοθέτησε πρόταση επανέκδοσης της εφημερίδας μέσω ενοικίασης του τίτλου σε εταιρία συμφερόντων του Γιάννη Κουρτάκη, ο οποίος θα αναλάμβανε και τις υποχρεώσεις έναντι των εργαζομένων. Ο εκδότης των Παραπολιτικών Γιάννης Κουρτάκης κάνει τώρα πίσω και στην ανακοίνωσή του αναφέρει χαρακτηριστικά ότι  “υπό τις παρούσες συνθήκες και με τους όρους που τίθενται δεν μπορεί πλέον να υφίσταται από την πλευρά του ενδιαφέρον για την συμμετοχή του στην προσπάθεια επανέκδοσης του «Επενδυτή»”.
Αναλυτικά η ανακοίνωση Κουρτάκη:
«Με αφορμή δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου και σε σχέση με το περιεχόμενο της ανακοίνωσης της Γ.Σ. των εργαζομένων στην Εφημερίδα Επενδυτής που αναφέρονται στην πρόταση επανέκδοσης της εφημερίδας μέσω ενοικίασης του τίτλου από εταιρεία συμφερόντων μου, θέλω να διευκρινίσω τα εξής:
Πράγματι υπήρξε μια αρχική συζήτηση – προσέγγιση με τον εκ των μετόχων κ. Αλέξη Σκαναβή για την πιθανότητα επανέκδοσης της εφημερίδας Επενδυτής.
Τα όσα αναφέρονται περί τριμερούς συνεννόησης , αλλά και τα όσα αποφασίστηκαν στην ΓΣ ως προϋποθέσεις για τη διαδικασία οριστικοποίησης της συμφωνίας, ουδέποτε ετέθησαν στην αρχική συζήτηση και ως εκ τούτου δεν μπορούν να δεσμεύσουν την εταιρεία μας.
Δηλώνω ότι υπό τις παρούσες συνθήκες και με τους όρους που τίθενται δεν μπορεί πλέον να υφίσταται από την πλευρά μας ενδιαφέρον για την συμμετοχή μας στην προσπάθεια επανέκδοσης.»