ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Ο Mouroutis ετοιμάζεται για καριέρα στο Χόλιγουντ

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελπιδοφόρο από τη διεθνή αναγνώριση του ελληνικού ταλέντου. Να βλέπεις τα ελληνόπουλα να διαβαίνουν με δρασκελιές τα σύνορα για να μεταλαμπαδεύσουν το Ελληνικό Φως στην ημισκότεινη αλλοδαπή. Ένα τέτοιο ταλέντο είναι ο εξαίσιος μοντέρ Γιώργος Μουρούτης, ο οποίος αναμένεται να βρεθεί οσονούπω από τη Συγγρού στους λόφους του Χόλιγουντ. Ο Γιώργος θα γίνει George και ως George θα πατήσει σύντομα το κόκκινο χαλί των Όσκαρ, ανάθεμα τον Μακάρθι που δεν εξολόθρευσε τους κομμουνιστές και τους άφησε τους κερατάδες να βάφουν κόκκινα τα χαλιά του κοσμάκη.
Δυο χρόνια τώρα ο Γιώργος μοντάρει ακατάπαυστα, μοντάρει με πάθος, με σθένος, με αυταπάρνηση. Μοντάρει προφορικές δηλώσεις, μοντάρει γραπτές δηλώσεις, μοντάρει εικόνες, μοντάρει ήχους,.. μοντάρει δελτία, μοντάρει τηλεπαρουσιαστές και τηλεπαρουσιάστριες. Ήταν τέτοια η ζέση του καλλιτέχνη, που κάποια στιγμή βγήκε από τα σύνορα της χώρας, διέσχισε την Ιταλία και την Ιβηρική, κολύμπησε τον Ατλαντικό, πήδηξε τη Νέα Υόρκη, έφτασε στην Ουάσιγκτον, μπήκε στον Λευκό Οίκο και μόνταρε τον Μπάρακ Ομπάμα! Ναι, κυρίες μου και κύριοι, ο Γιώργος Μουρούτης μόνταρε τον Πρόεδρο των ΗΠΑ.
Άνοιξε ο δυστυχής ο Μπάρακ διάπλατα την πόρτα του Οβάλ Γραφείου στον Σαμαρά, τον κάθισε στη βελούδινη την πολυθρόνα, τον τράταρε αμέρικαν πάι και ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Το αποτέλεσμα ήταν ότι ο Σαμαράς μόνταρε τη δήλωσή του και την έβαλε φαρδιά - πλατιά στο προεκλογικό σποτ της Ν.Δ. «Και πιστεύω πως ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς είναι αποφασισμένος να προχωρήσει στις σκληρές ενέργειες που απαιτούνται και φυσικά πως επιθυμεί να διασφαλίσει πως οι Έλληνες θα δουν το φως στην άκρη του τούνελ» είπε επί λέξει ο Ομπάμα. «Οι Έλληνες βλέπουν το φως στο τέλος του τούνελ» έγραψε στο σποτ η Ν.Δ. Ο Σαμαράς επιθυμεί να δουν οι Έλληνες το φως, είπε ο Ομπάμα, οι Έλληνες βλέπουν το φως, έγραψε η μονταζιέρα. Η επιθυμία του Σαμαρά έγινε αμέσως πραγματικότητα, διότι ο Σαμαράς δεν είναι όποιος κι όποιος, είναι ο συνομιλητής του Θεού κι ο Θεός δεν αφήνει έτσι τους συνομιλητές του.
Εδώ που τα λέμε, ολόκληρο το σποτάκι της Ν.Δ. έχει κάτι το ιεροπρεπές. Ο Σαμαράς εμφανίζεται ως η υπερφυσική μορφή που πήρε την Ελλάδα από το σκοτάδι και την έφερε ξανά στο φως. Παρέλαβε χάος και έφτιαξε αρμονία, παρέλαβε κόλαση και έφτιαξε παράδεισο. Πήρε τη λάσπη και έφτιαξε εμάς, τους ανθρώπους. Μας λείπουν βέβαια δυο - τρία πλευρά, σε κάποιους λείπει και ένα νεφρό που το πούλησαν για να θρέψουν τα παιδιά τους, αλλά και πάλι καλά να λέμε.
Όπως είπε και ο Άδωνις, με αυτά που έχει κάνει ο Σαμαράς, θα έπρεπε να παίρνει 85% στις δημοσκοπήσεις, έλα μου όμως που δεν παίρνει ούτε 20%. Γι' αυτό σου λέω, Μουρούτη παιδί μου, σήκω φύγε από αυτή την κωλόχωρα. Go West, young man, go West.
Γιώργος Ανανδρανιστάκης