ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή, 11 Μαΐου 2014

Αλληλέγγυοι στις καθαρίστριες οι Συντάκτες

Ψήφισμα συμπαράστασης των εργαζομένων της Eφημερίδας των Συντακτών προς τις καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.
"Οι εργαζόμενοι στην «ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ» δηλώνουμε την αμέριστη κι έμπρακτη συμπαράστασή μας στον αγώνα που δίνουν οι καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.
Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στις κινητοποιήσεις τους και θεωρούμε ότι όλοι πρέπει να σταθούμε δίπλα τους στην ύστατη μάχη για να μη χάσουν την εργασία τους με δεδομένο ότι στις 18 Μαΐου απολύονται, θύματα στον βωμό των μνημονιακών πολιτικών.
Οι καθαρίστριες με τις κινητοποιήσεις τους και την επιμονή τους δείχνουν σε όλους μας τον δρόμο του αγώνα.
Καλούμε τους πολίτες, τα συνδικάτα, τις οργανώσεις, τη νεολαία, τους ανθρώπους των γραμμάτων,.. των τεχνών και της επιστήμης να ενώσουν τη φωνή τους με τη φωνή των καθαριστριών. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και άνεργους που βάλλονται από τις κυβερνητικές πρακτικές, όσους και όσες αντιστέκονται στις απολύσεις της κυβέρνησης και της τρόικας, να συμπαρασταθούν στον αγώνα που δίνουν καθημερινά, εδώ και 8 μήνες, οι καθαρίστριες.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ
Το Δ.Σ. του συνεταιρισμού της «Εφημερίδας των Συντακτών»"