ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Γιατί ψηφίζουμε «Ανατροπή» και Παναγιώτου στο Γαλάτσι

Ο Πέτρος Κατσάκος στη συγκέντρωση στο Γαλάτσι
Η Κυριακή 18 Μάη δεν πρέπει και δεν θα καταγραφεί ως μια ακόμη εκλογική Κυριακή Δημοτικών εκλογών. Μεχρι τώρα, αυτές οι Κυριακές, πίσω τους άφηναν την απογοήτευση την πίκρα, την εσωστρέφεια, με την τοπική κοινωνία (μαζί της και η αριστερά) να γλείφει τις πληγές της.»
Ετσι ξεκίνησε την χθεσινή του ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος Γαλατσίου Σπύρος Παναγιώτου απευθύνοντας κάλεσμα στους πολίτες να συνταχθούν με την Ενότητα για την Ανατροπή: «Ηρθε η ώρα να κάνουμε όλοι αυτό που πρέπει. Να πάρουμε πίσω την χαμένη μας αξιοπρέπεια, να κερδίσουμε τη ζωή».
Στην συγκέντρωση μίλησαν ο δημοσιογράφος Πέτρος Κατσάκος υπ. δημοτικός σύμβουλος, ο Ίκαρος Πετρόπουλος μέλος και επί σειρά ετών πρόεδρος της “Δράσης για την κοινωνία, τον πολιτισμό και την ποιότητα ζωής”, ο Γιάννης Τόλιος υπ. ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, η Ελένη Αυλωνίτου βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και δημοτική σύμβουλος..  Γαλατσίου, η Νάντια Βαλαβάνη βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και η Στέλλα Σουφλέρη υπ. δημοτική σύμβουλος εκ μέρους της θεματικής νεολαίας της δημοτικής κίνησης
Στην συγκέντρωση παραβρέθηκαν ακόμη η Ελένη Σωτηρίου υπ. ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και ο Χρήστος Καραμάνος υπ. περιφερειακός σύμβουλος με την Ρένα Δούρου.