ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Ο Στ. Θεοδωράκης παραχωρεί το μερίδιό του στο protagon και πάει ευρωεκλογές

Να το πάρει το Ποτάμι;

Στους συνεργάτες του στο protagon.gr, φέρεται να παραχωρεί το μερίδιό του στο σάιτ ο Σταύρος Θεοδωράκης. Κι αυτό γιατί ο δημοσιογράφος αναλαμβάνει πρωτοβουλία για τη δημιουργία πολιτικής κίνησης, η οποία θα κατέλθει στις ευρωεκλογές και αργότερα στις εθνικές εκλογές ( αν πιάσει). Μάλιστα παρατάει τη δημοσιογραφία και ζητάει,ως άλλος Ομπάμα, από «ένα έως δέκα ευρώ» από όλους εμάς για τη χρηματοδότηση της καμπάνιας του!
O παρουσιαστής της εκπομπής «Πρωταγωνιστές» του Mega, ανακοίνωσε  την πρόθεση του (μέσω protagon) να σχηματίσει ψηφοδέλτιο με το οποίο θα συμμετάσχει στις εκλογές. Επίσης  ανακοίνωσε το όνομα της κίνησης που θα λέγεται «Το Ποτάμι» και θα είναι μια αντανάκλαση στην κάλπη της απήχησης της ηλεόρασης και του Διαδικτύου...
Ηδη έχει αρχίσει η ζύμωση με αναγνωρίσιμα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν σε κοινωνικές..
δράσεις, προκειμένου να συμμετάσχουν στο ευρωψηφοδέλτιο. Οπως λέει ο ίδιος ο θεοδωράκης οι υποψήφιοι θα είναι «επαγγελματίες της ζωής – νέοι στην πολιτική και κανείς δεν θα έχει υπηρετήσει σε υπουργεία, υφυπουργεία ή γραφεία αρχηγών. Φοιτητές, διανοούμενοι, οικονομολόγοι, εργάτες, καλλιτέχνες, άνεργοι, έμποροι, γιατροί, αρχιτέκτονες. Μια ομάδα που έχει μυαλό και δύναμη – τη δύναμη της λογικής και του δίκιου».
Ο Σταυρος Θεοδωράκης ζητάει «μία μεγάλη συγγνώμη» από τους συνεργάτες του, στην τηλεόραση, στο Protagon, στην εφημερίδα, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Τα σχέδια που κάναμε πρέπει να διακοπούν. Αυτό που προέχει τώρα είναι να σπάσουμε τη ρουτίνα της πολιτικής. Να ταράξουμε λίγο τα λιμνάζοντα νερά φέρνοντας νερό από το ΠΟΤΑΜΙ.Αν πάμε καλά στις Ευρωεκλογές, μετά θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε και στις εθνικές εκλογές. Αν αποτύχουμε – αν αποτύχω για την ακρίβεια- τότε μετά τις ευρωεκλογές, θα προσπαθήσω να γυρίσω στη δημοσιογραφία. Μέχρι τότε την εγκαταλείπω. Που σημαίνει ότι σταματάω τους «Πρωταγωνιστές» και δεν θα έχω ενεργή συμμετοχή στο Protagon. Και εδώ θέλω να ζητήσω μία μεγάλη συγγνώμη από τους συνεργάτες μου. Στην τηλεόραση, στο Protagon, στην εφημερίδα. Τα σχέδια που κάναμε πρέπει να διακοπούν. Αυτό που προέχει τώρα είναι να σπάσουμε τη ρουτίνα της πολιτικής. Να ταράξουμε λίγο τα λιμνάζοντα νερά φέρνοντας νερό από το ΠΟΤΑΜΙ».
Ο δημοσιογράφος θετει μόνος το ερώτημα «και πού θα βρείτε τα λεφτά για την καμπάνια σας;» και απαντάει ο ίδιος: «Εχουμε την τεχνογνωσία Ομπάμα. Που όταν πρωτοβγήκε παραμέρισε τους δυνατούς του χρήματος και ζήτησε τα λίγα δολάρια των πολλών. Εμείς ζητάμε από όλους “ένα μέχρι δέκα ευρώ”. Το πώς ακριβώς, θα το μάθετε τις επόμενες ώρες, απ' το topotami.gr. Προς το παρόν ετοιμάστε τα δέκα ευρώ (και όχι το ένα – ελπίζω). Και μπείτε κι εσείς στο ΠΟΤΑΜΙ.»