ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Δριμεία κριτική Μουλόπουλου στους άσπονδους... συναδέλφους του στα «Νέα»

Ευθεία επίθεση κατά των πρώην συνεργατών και «άσπονδων συναδέλφων» του στον ΔΟΛ εξαπέλυσε ο Βασίλης Μουλόπουλος με άρθρο του στην εφημερίδα «Αυγή». Ειδικά η κριτική του αρθρογράφου εστιάστηκε στην εφημερίδα «Τα Νέα» όπου διευθυντής τώρα είναι ο Χρήστος Μεμής, πρώην προιστάμενος του Β. Μουλόπουλου στο «Βήμα». Ο Β. Μουλόπουλος , προεξοφλεί το τέλος  του κόσμου της εφημερίδας του ΔΟΛ, την αποκαλεί το απόλυτο μιντιακό απορρυπαντικό και αναφέρει ότι λόγω του πλουραλισμού του ξεπλύματος "Των Νέων"  η πελατεία της εφημερίδας γίνεται όλο και.. μικρότερη...
Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο του άρθρου του Βασίλη Μουλόπουλου:
"Και όμως. Πράγματι πλησιάζει το τέλος του κόσμου "Των Νέων". Το λέω επειδή η επίσημη εφημερίδα του ΠΑΣΟΚ και των λοιπών κεντροδεξιοαριστερών τάσεων το συμπεραίνει από το γεγονός ότι ο Βύρων Πολύδωρας βγήκε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Στο Κόκκινο".
Και για να τους σώσω από την ομαδική αυτοκτονία που απειλούν "αν υποψιαστούν ότι τα επίσημα μίντια της Κουμουνδούρου θα χρησιμοποιηθούν για να ξεπλύνουν τον Πολύδωρα του στρατηγού άνεμου και της ζαρντινιέρας", όπως γράφουν, τους διαβεβαιώνω ότι δεν θα συμβεί.
Τα επίσημα μίντια του ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζουν χωρίς αστερίσκους τις ομαδικές και τις ατομικές αυτοκτονίες απ' όπου κι αν προέρχονται. Από το Μνημόνιο, από την ανεργία, από τη φτώχεια, από ερωτική απογοήτευση, από πολιτική απογοήτευση. Αναμένω να πράξουν το αυτό και "Τα Νέα".
Όσο για το ξέπλυμα,  ας μην ανησυχούν. Δεν πρόκειται τα "επίσημα μίντια" του ΣΥΡΙΖΑ να ανταγωνιστούν σε αυτό "Τα Νέα". Δεν έχουν ούτε τη διάθεση, ούτε την κουλτούρα, ούτε τη μακρόχρονη τεχνογνωσία της απογευματινής εφημερίδας του ΔΟΛ. Αυτή παραμένει το απόλυτο μιντιακό απορρυπαντικό. Αυτό που ξεπλένει πιο άσπρα και από το άσπρο και πιο μαύρα από το μαύρο τους διάφορους πολιτικούς πάσης αποχρώσεως. Άσε που λόγω συναδελφικής αλληλεγγύης δεν θέλουμε να στερήσουμε το ψωμί στους "άσπονδους συναδέλφους μας".
Ο ραδιοφωνικός σταθμό "Στο Κόκκινο" και η εφημερίδα "Αυγή" θα εξακολουθήσουν να δίνουν χώρο σε πολιτικούς όχι μόνο της Αριστεράς αλλά και πέραν αυτής, πιστεύοντας με έργα, όχι μόνο με λόγια, στον πλουραλισμό της ενημέρωσης. Όσο και αν αυτό είναι έννοια δυσνόητη για "Τα Νέα". Γι' αυτό, επαναλαμβάνω, ας μην ανησυχούν. Δεν πρόκειται να τους κλέψουμε την πελατεία. Εξάλλου λόγω του πλουραλισμού του ξεπλύματος "Των Νέων" αυτή η πελατεία γίνεται όλο και μικρότερη. Είναι η Ιστορία συνάδελφοι, που αρνείται να τελειώσει.
Είναι ο κόσμος "Των Νέων" που τελειώνει."