ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Τα σχέδια του Χρήστου Ράπτη, η περιπλάνηση Κύρτσου και οι συνέργειες Φιλιππάκη

** ΠΡΟΤΑΣΗ για συνεργασία σε ανώτατο επίπεδο, με μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα δέχθηκε ο Χρήστος Ράπτης.
Ο γνωστός δημοσιογράφος, που προ καιρού είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον να βγάλει στα περίπτερα δικό του φύλλο, φαίνεται να το συζητάει ζητώντας όμως εγγυήσεις που θα τον καλύπτουν προκειμένου να αναλάβει το πόστο που του προτείνουν. Κι αυτό χωρίς ποτέ να εγκαταλείπει τα σχέδια για έκδοση εβδομαδιαίας εφημερίδας. Αλλωστε ο Χρήστος Ράπτης μπορεί κάλλιστα να αρκεστεί στο πετυχημένο σάιτ iefimerida, το οποίο αποτελεί πλέον πρότυπο και μοντέλο για πολλές (παλαιές και νέες) ιστοσελίδες.
** H ΠΟΛΙΤΙΚΗ περιπλάνηση του Γιώργου Κύρτσου φαίνεται πως λαμβάνει τέλος καθώς φέρεται.. πως έχει συμφωνήσει με τον Σαμαρά για το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Ενα όνειρο γίνεται πραγματικότητα για τον παλαίμαχο δημοσιογράφο που ως γνωστόν έχει μπει δυναμικά -οικογενειακώς - και στον χώρο της εστίασης.
 ** ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ της συνεργασίας τους συζητούν οι άνθρωποι της «Μακεδονίας» με τον Γιάννη Φιλιππάκη, του ομίλου «Δημοκρατικός Τύπος» (εφημερίδες "Δημοκρατια", "Εspresso"). Ο Φιλιππάκης έβγαλε πρόσφατα και την «Εργασία» στα περίπτερα - μετεξέλιξη της εφημερίδας «Εργασία Τώρα», την οποία εξαγόρασε  από τον πάλαι ποτέ όμιλο των Σκαναβή – Μπενέκου.