ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Φαγωμάρα και σύγχυση στο κανάλι του Αλαφούζου

Μαλλιά κουβάρια έχουν γίνει στον ΣΚΑΪ. Η αναστάτωση στο κανάλι του Φαλήρου συνεχίζεται. Η Δρούζα έρχεται, η Λαμπίρη παραμένει και η Εύα Αντωνοπούλου είναι στο κενό. Νέο πρόσωπο η Αλκηστις Μαραγκουδάκη, η οποία αναλαμβάνει τη διεύθυνση προγράμματος, κάτι που σηματοδοτεί τη μεταστροφή του καναλιού από ενημερωτικό σε εμπορικό.
Στο Φάληρo καίγονται για έσοδα, διαπιστώνοντας με καθυστέρηση τριών ετών πως η «επένδυση» στην ενημέρωση δεν έφερε τα προσδοκώμενα οφέλη.
Η ταύτιση με το Μνημόνιο και η εναλλαγή μόνο ενημερωτικών εκπομπών στο πρόγραμμα έχουν στερήσει το εμπορικό κοινό από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Αυτή είναι η διαπίστωση, διότι μετά τον σχεδιασμό αρχίζουν τα σοβαρά προβλήματα. Η σχεδόν αποκλειστική ενασχόληση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Παναθηναϊκό και η έλλειψη ενός έμπειρου μάνατζερ για να αναλάβει τα δύο..
ΜΜΕ του ομίλου βαρύνουν την πορεία του. Η τηλεόραση αναζητεί έσοδα και η ακροαματικότητα του ραδιοφώνου υποχωρεί. Επιπλέον, η ιδιοκτησία ανακαλύπτει τώρα τις καταστροφικές επιλογές που έγιναν από το 2010 έως και το περασμένο καλοκαίρι, επί των ημερών του Χρήστου Παναγόπουλου. Ο Σταμάτης Μαλέλης δεν κατάφερε να αλλάξει πολλά πράγματα στον ενημερωτικό τομέα, ενώ ο Κώστας Κιμπουρόπουλος, διατηρεί αποστάσεις. Με την επιλογή της Μαραγκουδάκη αναζητείται μια λύση για την προσέλκυση εμπορικών κοινών και τη νέα αλλαγή της ταυτότητας του καναλιού. Ομως, το μπάχαλο ήδη έχει ξεκινήσει. Ο Νίκος Ευαγγελάτος αρνείται να μετακινηθεί στις 18.00, αν και δεν αποκλείεται αυτό να γίνει όταν εντός Μαρτίου ξεκινήσει η Αννα Δρούζα.
Μετά από πιέσεις του Σταμάτη Μαλέλη, η Χριστίνα Λαμπίρη θα παραμείνει, αν και ο Γιάννης Αλαφούζος είχε εκφράσει την αρνητική του γνώμη. Το ζήτημα που υπάρχει είναι για την Εύα Αντωνοπούλου. Της προτάθηκε το δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου, αλλά η ίδια θεώρησε πως δεν είναι ανάλογο των δημοσιογραφικών ικανοτήτων της.(πηγή: parapolitika)