ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Παραιτείται ο Παντελής Καψής

Ο υφυπουργός ΔΤ στην κυβέρνηση Σαμαρά έχει φιλοδοξίες για την Ευρωβουλή και για πρωταγωνιστικό ρόλο στην Κεντροαριστερά...
Nέοι πολιτικοί ορίζοντες ανοίγονται για τον Παντελή Καψή καθώς με συνέντευξή του στην “Εφημερίδα των Συντακτών” εκφράζει την πρόθεσή του να υποβάλλει την παραίτησή του από την κυβέρνηση Σαμαρά, και το αξίωμα του υφυπουργού αρμόδιου για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση. Ο Παντελής Καψής προσδιορίζει τον επόμενο μήνα, Μάρτιο, ως σημείο καμπής για την υποβολή της παραίτησής του και δεν κρύβει ότι τον ενδιαφέρει το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της ελληνικής “Ελιάς” για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Ενδεχόμενη συμμετοχή του Παντελή Καψή στις ευρωεκλογές του Μαϊου, θα αποτελέσει πρόκριμα..
για την ουσιαστική συμμετοχή του στις ζυμώσεις του μέλλοντος για την Κεντροαριστερά, καθώς σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις που προκύπτουν από τις δημοσκοπήσεις, το ΠΑΣΟΚ και η “Πρωτοβουλία των 58″ θα κινηθούν σε χαμηλά επίπεδα, και δεν θα καταφέρουν να εκλέξουν ευρωβουλευτή.
Την επομένη ωστόσο, οι ζυμώσεις στην Κεντροαριστερά θα οδηγήσουν στην απόπειρα συγκρότησης ενιαίου πόλου με φόντο τις επόμενες βουλευτικές εκλογές, ο Παντελής Καψής λοιπόν φιλοδοξεί να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο... (πηγή: nonews / ysterografa)