ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Σαράφογλου ή Κοσιώνη για το δελτίο ειδήσεων;..

Τη χαμένη του αξιοπιστία στις ειδήσεις αναζητεί το Mega. Η υποχώρηση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στη δεύτερη θέση της θεαματικότητας είναι ένα σαφές μήνυμα πως το κοινό που στηρίζει το Μνημόνιο έχει περιοριστεί σημαντικά και το μοντέλο μετάδοσης του φόβου στην κοινωνία έχει ξεθωριάσει. Όσοι πλέον βλέπουν το δελτίο του Mega το κάνουν για πολύ συγκεκριμένους λόγους, οι οποίοι δεν συνδέονται με την τάση της υπόλοιπης κοινωνίας, που είναι σχεδόν έτοιμη να βγει στα κάγκελα.
Την περίοδο αυτή είναι συνεχείς οι συζητήσεις μεταξύ των μετόχων για αλλαγές στο δελτίο ειδήσεων. Αν καταλήξουν σε συμφωνία, αυτές θα εφαρμοστούν μετά τις εκλογικές αναμετρήσεις, αν δεν ακολουθήσουν εθνικές εκλογές. Στο επίκεντρο των συνομιλιών δεν είναι η καταστροφική παρουσία των περισσότερων σχολιαστών, αλλά η αντικατάσταση της Όλγας Τρέμη από άλλη παρουσιάστρια, με δύο πιθανές υποψηφιότητες. Της..
Μαρίας Σαράφογλου, που δοκιμάζεται σε διάφορες θέσεις, και της Σίας Κοσιώνη, παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ.
Υπέρ της πρώτης τάσσεται ο Γιώργος Μπόμπολας αλλά και ο διευθυντής Ειδήσεων Χρήστος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος όμως θέλει να διατηρήσει την Όλγα Τρέμη στο δελτίο. Αλλά η δημοσιογράφος δεν φαίνεται να συμφωνεί με την παραμονή της στο σχήμα σε ένα δελτίο ειδήσεων που θα παρουσιάζει η Μαρία Σαράφογλου. Για τη Σία Κοσιώνη υπάρχουν θετικές εισηγήσεις από άλλον μέτοχο, με το επιχείρημα πως έχει τις γνώσεις και την εμπειρία που θα βοηθήσουν στην αλλαγή της εικόνας του δελτίου ειδήσεων.
-typologies.gr