ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Οι μεγαλοεργολάβοι αφύπνισαν τους πολίτες

Χιλιάδες κάτοικοι και μέλη του Κινήματος Δεν Πληρώνω διαδήλωσαν χθες στα διόδια Αφιδνών, Κορίνθου και Ελευσίνας και σήκωσαν τις μπάρες, διαμαρτυρόμενοι για τις νέες (υπέρογκες) αυξήσεις.
Παρά την ισχυρή παρουσία των ΜΑΤ και τις πολυπληθείς δυνάμεις καταστολής, η δυναμική και μαζικότατη παρουσία των πολιτών έστειλε το δικό της μήνυμα.
Στις Αφίδνες χαρακτηριστικό είναι ότι οι αστυνομικές δυνάμεις αρχικά προσπάθησαν να αποκλείσουν την εθνική οδό αλλά η προσπάθειά τους αυτή απέβη άκαρπη εξαιτίας της μαζικότατης αντίστασης των συγκεντρωμένων κατοίκων του ..
Ωρωπού και των γειτονικών περιοχών. Τελικά η αστυνομία απέκλεισε την εθνική οδό στον κόμβο του Αγίου Στεφάνου δημιουργώντας ουρές χιλιομέτρων στον παράδρομο. Μετά από λίγα λεπτά όμως και λόγω της δυναμικής στάσης των διαδηλωτών η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε και τα οχήματα διέρχονταν και πάλι ελεύθερα από τα διόδια Αφιδνών.