ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Πολλές γκρίνιες και «ανασχηματισμός» στο σάιτ της Στάη

«Ανασχηματισμός» στο καινούργιο σάιτ της Ελλης Στάη καθώς από τις πρώτες ημέρες λειτουργίας του υπήρξαν πολλές γκρίνιες στο The Toc. Κι αυτό παρά την ειδυλλιακή εικόνα και ατμόσφαιρα που έβγαινε προς τα έξω από το καθημερινό newsroom.
Η περιορισμένη δυναμική της ιστοσελίδας στην απογευματινή ζώνη δημιούργησε την ανάγκη για ενισχύσεις. Ετσι, όπως γράφεται στα media insider, επιστρατεύθηκαν Ζαγοριανίτης και Βούλγαρης, οι οποίοι κλήθηκαν από το πρωί προκειμένου να «φρεσκάρουν» και την απογευματινή ζώνη.
Πάντως αν και είναι πολύ νωρίς ακόμη για συμπεράσματα φαίνεται ότι κάτι λείπει από το σάιτ της Στάη. Και πολύ καλά θα κάνει η γενική διευθύντρια να το εντοπίσει γρήγορα ακούγοντας και λίγο..  κάποιους από τους έμπειρους συνεργάτες της κι όχι μόνο τους «κολλητούς» της. Γιατί χρήματα για διαφήμιση και δημόσιες σχέσεις, μπορεί να υπάρχουν αλλά αυτό δεν αρκεί για να φέρει επισκεψιμότητα... Οπως και μια δημοσκόπηση δεν φέρνει απαραιτήτως την διαδικτυακή Ανοιξη.

Αλλά όπως είπαμε είναι ακόμη πολύ νωρίς. Θα περιμένουμε.