ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Νέες εφημερίδες στα σκαριά;

** ΝΕΟ ΗΜΕΡΗΣΙΟ οικονομικό φύλλο σχεδιάζουν να εκδώσουν πρώην εργαζόμενοι από «Ναυτεμπορική», «Κέρδος» και «Εξπρές», καθώς διαβλέπουν εμπορικό κενό και εκτιμούν ότι υπάρχουν σημαντικές πιθανότητες επιτυχίας. Αντίστοιχα σχέδια έχουν και οι συντελεστές του FM voice, Κώστας Ψωμιάδης και Νίκος Μανεσιώτης, που έχουν ξεκινήσει τις επαφές με γνωστούς πολιτικούς συντάκτες. Η εφημερίδα θα κινείται πολιτικά στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ.
** O ΕΚΔΟΤΗΣ Γιώργος Κουρής δεν σκοπεύει να προχωρήσει στην πώληση του τηλεοπτικού σταθμού Kontra. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι δεν αληθεύουν οι πληροφορίες που τον θέλουν να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο του ΣΚΑΪ, Χρήστο Παναγόπουλο.  Oι δύο άνδρες έχουν σχεδόν συμφωνήσει  να ξεκινήσουν συνεργασία με τον Παναγόπουλος να αναλαμβάνει το..  
δημοσιογραφικό μάνατζμεντ του καναλιού.
** ΚΡΙΣΙΜΗ θεωρείται η σημερινή συνεδρίαση του νέου Δ.Σ του MEGA, η πρώτη με τη νέα του σύνθεση. Η βασικότερη αλλαγή, αφορά την συμμετοχή του Ηλία Τσίγκα ως απλού μέλους και την κατάληψη της θέσης του διευθύνοντος συμβούλου από τον Θάνο Ανδρεούλη. Ως εκ τούτου, αναμένεται να δοθεί το στίγμα της επόμενης ημέρας, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στην κάλυψη των οικονομικών ανοιγμάτων του «Μεγάλου Καναλιού». Το πλέον σημαντικό θα είναι φυσικά η θέση που θα πάρουν οι εκδότες αναφορικά με το ποσό και τον χρόνο της νέας αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου (ΑΜΚ), αλλά και τις συζητήσεις για πιθανή δανειοδότηση. Παράλληλα, αναμένεται να υπάρξουν και τοποθετήσεις για πιθανές νέες μισθολογικές περικοπές και γενικότερη περιστολή δαπανών. (parapolitika.gr)