ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

H Πρωτοβουλία Κατοίκων στα νότια για τις επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ στην Γλυφάδα

Απόσπασμα από την ανακοίνωση-απάντηση της Πρωτοβουλίας Κατοίκων στα νότια σε σχέση με το κάλεσμα αγωνιστικής συμπαράταξης του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας:
 (...) Πιστεύουμε ότι με πολλούς συναγωνιστές του ΣΥΡΙΖΑ μας ενώνουν κοινές αγωνίες κοινοί προβληματισμοί και ότι το επόμενο διάστημα θα δώσουμε μαζί πολλές κοινωνικές μάχες. Έχουμε άλλωστε κοινή πορεία μέσα από την Επιτροπή Κατοίκων Γλυφάδας ενάντια στα μνημόνια και τις αντιλαϊκές πολιτικές, ένα εγχείρημα που όλοι μαζί πρέπει να προασπίσουμε και να δυναμώσουμε γιατί το έχει ανάγκη πάνω από όλα ο κόσμος της Γλυφάδας.
Όμως πιστεύουμε ακόμα ότι ο δρόμος που έχει επιλεγεί από το ΣΥΡΙΖΑ για την νέα του δημοτική παράταξη είναι λάθος πολιτικά, είναι επιζήμιος για το λαϊκό κίνημα και συγκαταλέγεται στις πολλές..  δυστυχώς συστημικές και διαχειριστικές επιλογές της «αριστεράς» στην Γλυφάδα. Το με ποιους συμμαχείς δείχνει τελικά και το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθείς το επόμενο διάστημα. Να μην ξεχνάμε ότι ο κύριος Κόκορης που με τόσο μένος καταγγέλλει το κάλεσμα ήταν ο εκλεχτός της κυρίας Κατσέλη...
Εμείς ως Πρωτοβουλία Κατοίκων στα νότια δηλώνουμε ότι: Η «Αριστερή Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία» δεν θα αποτελέσει παρένθεση στην στάση της Αριστεράς στην Γλυφάδα αλλά μία πρώτη ανολοκλήρωτη προσπάθεια που τα ζητήματα που έθεσε με την διακήρυξη της και σε πλευρές της λειτουργίας της μένουν ανοιχτά και είναι καθήκον μας να τα απαντήσουμε θετικά. Θα αξιοποιήσουμε τις αρνητικές αλλά και τις θετικές εμπειρίες από την λειτουργία της παράταξης.(...)
- διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ