ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Πουλήθηκε το «Κέρδος», πουλάει κι ο Κοντομηνάς

** ΤΗΝ ΩΡΑ που οι εργαζόμενοι στην οικονομική εφημερίδα «Κέρδος» παραμένουν απλήρωτοι και βρίσκονται σε απεργιακές κινητοποιήσεις, ο ιδιοκτήτης Θωµάς Λιακουνάκος βρίσκεται πολύ κοντά  στην επίτευξη συµφωνίας µε πολύ γνωστό (και επιτυχηµένο) επιχειρηµατία των media...
** ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ επαφές για την είσοδο επενδυτή στο κανάλι της Κάντζας, βρίσκεται ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς. Μάλιστα η συγκεκριµένη συζήτηση ξεκινά σε µια περίοδο που ο Alpha, πέραν της αυξητικής τάσης που καταγράφει στα «µηχανάκια» της AGB, δείχνει να έχει κερδίσει σηµαντικό µερίδιο και στην πίτα της διαφήµισης.
** Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ μετά το «ναυάγιο»  των επαφών με τον Ιβάν Σαββίδη, βρίσκεται σε..
συζητήσεις µε άλλους επιχειρηµατίες,όπως αναφέρει το Secret, τόσο για τον Alpha όσο και για τον τοπικής εµβέλειας τηλεοπτικό σταθµό Channel Nine. Κάποιοι, µάλιστα, δεν αποκλείουν το ενδεχόµενο να επιχειρήσει έναν ακόµη επιχειρηµατικό αιφνιδιασµό.
** Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ Παρασκευή έκλεισε με μια διαφορά... μυθικών διαστάσεων για πρωινή ζώνη, αφού άγγιξε τις 26 μονάδες! Το Πρωινό του ANT1 έχει ξεκάθαρα πάρει την πρώτη θέση, αφού συνεχώς αγγίζει το 40%, αφήνοντας τον μεγάλο αντίπαλό του πίσω κατά πολύ. Προχθές αυτή η διαφορά ήταν σχεδόν 10 μονάδες, ενώ σε κάποιο τέταρτο (11:00-11:15) άγγιξε και τις 14 μονάδες, 32,9% με 18,5%. Ο μέσος όρος του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στο σύνολο ήταν 28,9% έναντι 18,9% του "Πρωινό mou" στο MEGA.