ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2013

Τα αγχωμένα κορίτσια του Mega, η «μικρή Πόπη» κι ο cool Τάκης

** ΑΡΧΙΖΟΥΝ τη Δευτέρα σιγά σιγά όλες οι ενημερωτικές εκπομπές των καναλιών. Κάποιες με αλλαγές, κάποιες όχι...Με τον Παπαδάκη, όπως πάντα, να ξεκινάει τελευταίος και να τερματίζει πρώτος σε τηλεθέαση.
** ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ, λοιπόν, και μια παράκληση προς όλους: Δεν γίνεται να καλούνται πιο λίγα άτομα στα πάνελ, γιατί θα σαλτάρει ο κόσμος, που βλέπει;
** ΈΚΤΑΚΤΑ δελτία είχαμε την Τρίτη το μεσημέρι και ενώ προς στιγμήν νομίσαμε πως έγινε επέμβαση στη Συρία, ακούσαμε τον πρωθυπουργό να λέει στον Παπούλια ότι είμαστε ο παράγοντας σταθερότητας στην περιοχή!!! Λίγο κράτει, πρόεδρε, αυτά δεν τα λέει ούτε η ρεπόρτερ Μαρία του..
Μega.
** ΜΙΑ ΚΑΙ περί Mega ο λόγος, τα δύο κορίτσια που μετέχουν στην πρωινή ενημερωτιή εκπομπή του καναλιού γιατί διαγκωνίζονται ποια θα μιλήσει περισσότερο; Προς τι το άγχος; Έμπειρες είναι, δεν χρειάζεται να γίνεται αλαλουμ για να καταλάβουμε ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Ενώ ο Δημήτρης Τάκης, άνετος, ωραίος και όπως πάντα φουλ κυβερνητικός. Εκεί το χαλάει!
** ΤΟ ΑΛΛΟ νέο πρόσωπο, η Άννα Μπουσδούκου, που ξεκίνησε την εκπομπή στην ώρα της Πόπης
Τσαπανίδου, δείχνει καλά σημάδια. Είναι ωραία παρουσία, μιλάει σωστά ελληικά, κάθεται όπως
πρέπει, αλλά θα πρέπει να διαβάζει περισσότερο τα θέματα. Ααα, και στην πορεία να λέει σωστά τα
ονόματα των καλεσμένων. Δεν χρειάζεται να το παίζει "μικρή Πόπη", έχει το δικό της δρόμο.
** ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αυτή ενημέρωση που προσφέρει η Δημόσια Τηλεόραση. Προφανώς έχουν ευθύνη οι
δημοσιογράφοι που μετέχουν, αλλά την περισσότερη έχουν οι υπευθυνοι-με πρώτο τον Καψή. Άντε
να δούμε τι θα βγει στο τέλος με αυτή τη γελοιότητα που ξεκίνησε με την ιδέα του Λαζαρίδη, την εντολή Σαμαρά, την κάλυψη Βενιζέλου και την υλοποίησή της από τον Παντελή Καψή.
-To Ποντίκι / Media