ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Συρρίκνωση δραστηριοτήτων και απολύσεις στο συγκρότημα Ψυχάρη

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται στο ΔΟΛ μέσα στο Σεπτέμβριο. Το συγκρότημα του Σταύρου Ψυχάρη αλλάζει δομή ,εργασιακές σχέσεις και καταργεί πολυδάπανους τομείς προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των τραπεζών και να προσελκύσει επενδυτικό ενδιαφέρον.
Σύμφωνα με πληροφορίες του lykavitos.gr στα σχέδια του Σταύρου Ψυχάρη περιλαμβάνεται η συρρίκνωση των δραστηριοτήτων, η δραστική μείωση προσωπικού και αμοιβών, οι ελαστικές μορφές απασχόλησης καθώς και η ριζική ανατροπή στη διοικητική πυραμίδα γιατί η πληθώρα διευθυντικών στελεχών έχει προκαλέσει γραφειοκρατικές αγκυλώσεις και νοοτροπία δημοσίου.
Το κλίμα στην Μιχαλακοπούλου είναι βαρύ καθώς οι εργαζόμενοι που πληρώθηκαν με...
καθυστέρηση ενός μήνα την εξόφληση Ιούλιου, δεν γνωρίζουν πότε θα δουν πάλι το χρώμα του χρήματος. Η ενημέρωση που έχουν οι εργαζόμενοι είναι ότι μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου δεν προβλέπεται άλλη πληρωμή και πως θα πρέπει να περάσουν με αυτά που έχουν!.. Μετά τις αντιδράσεις και σύμφωνα με άλλη ενημέρωση, είπαν ότι η εξόφληση Αυγούστου θα γίνει στα τέλη Σεπτεμβρίου. Ολα εξαρτώνται από τις τελικές αποφάσεις του Ψυχάρη.