ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Aπό τη Βίκυ Σταυροπούλου «κρέμονται» στο Mega για το πρωινό

** Εν αναμονή της απάντησης της ηθοποιού Βίκυς Σταυροπούλου είναι τα στελέχη του Mega προκειμένου να "κλείσει" το θέμα της παρουσίασης του πρωινού ψυχαγωγικού προγράμματος.

**Αν και η Δευτέρα ήταν η μέρα όπου θα απαντούσε η ηθοποιός αν τελικά θα αναλάβει την παρουσίαση, μία μικρή αναβολή αφήνει και πάλι την ζώνη του καναλιού μετέωρη.

**Σε περίπτωση που η Βίκυ Σταυροπούλου δεν δεχθεί τότε, όπως όλα δείχνουν, το κανάλι θα οδηγηθεί σε επιλογή νέων προσώπων και σε εντελώς διαφορετικό concept, ενώ ακόμη δεν έχει.. αποκλειστεί το ενδεχόμενο μετακίνησης της εκπομπής το μεσημέρι.

** Την θέση της υπεύθυνης του ψυχαγωγικού προγράμματος στον Alpha αναλαμβάνει η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από μερικά χρόνια αποχής.

** Επιπλέον, ανακοινώθηκε και επίσημα η απόκτηση της εκπομπής «Στην υγειά μας» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο η οποία θα αρχίσει να προβάλλεται από το κανάλι της Κάντζας από τον ερχόμενο Οκτώβριο.

** Μια νέα σειρά με τίτλο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» έρχεται τον Οκτώβριο με πρωταγωνιστές τους Ελένη Κοκκίδου, Βλαδίμηρο Κυριακίδη και Δάφνη Λαμπρόγιαννη σε σκηνοθεσία Αντώνη Αγγελόπουλου. -πηγή tovima.gr