ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Οι «καλοθελητές» και οι υπόγειες προσπάθειες για επανέκδοση της Αυριανής

ΥΠΟΓΕΙΕΣ προσπάθειες για επανέκδοση της «Αυριανής» καταγγέλλουν πρώην δημοσιογράφοι του φύλλου, φωτογραφίζοντας σε ρόλους καλοθελητών παλαιούς συναδέλφους τους.
Το στόρι δεν είναι καινούργιο, καθότι «τρέχει» αδιαλείπτως τις τελευταίες εβδομάδες μαζί με την απαραίτητη λίστα ονομάτων. Οσοι περιλαμβάνονταν σε αυτή υποτίθεται ότι θα έπαιρναν ένα χιλιαρικάκι «στο φιλικό» για να επιστρέψουν, ενώ οι υπόλοιποι θα κάθονταν στα σπίτια τους λαμβάνοντας πληρωμή των ασφαλιστικών εισφορών τους και ολίγων «έναντι» από καιρού εις καιρόν. Κάποια στιγμή μάλιστα έκανε την εμφάνισή της και «εναλλακτική» λύση του τύπου «πάρτε ένα τριχίλιαρο και άντε στο καλό». Ελάχιστοι το δέχθηκαν, πάντως, και το σενάριο δεν προχώρησε. Στη συνέχεια; Κανείς δεν ξέρει, αν η επόμενη προσφορά θα είναι πιο γενναιόδωρη...
ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ, ενδιαφέρουσες ήταν οι παρουσίες των Σταύρου Ψυχάρη και Νίκου Χατζηνικολάου ως μαρτύρων υπεράσπισης των Γιώργου και Αντρέα Κουρή. Ακόμη πιο ενδιαφέρον θα ήταν να είχε.. εμφανισθεί και πάλαι ποτέ ισχυρός πολιτικός που στο παρελθόν θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει με επιτυχία στην ταινία «The Go-Between».
ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ, λέει και ξαναλέει ο Γιώργος Κουρής ότι διαθέτει ένα σωρό χαρτιά και έγγραφα στα χέρια του. Και δεν αμφιβάλλω. Σημασία ωστόσο δεν έχει ο όγκος, αλλά το είδος των χαρτιών. Τι νόημα, για παράδειγμα, θα έχει, εν έτει 2013, μια αποκάλυψη ότι στα μέσα της δεκαετίας του ενενήντα διοικητής δημοσίου οργανισμού είχε εραστή και τον φωνάζανε Τζένη; Και μην το συζητάτε καν για τις γυμνές φωτογραφίες της Δήμητρας Λιάνη. Αυτές μόνο τη θεαματικότητα του Μουτσινά μπορούν να ανεβάσουν.

- από τα Μέσα και media του Χρήστου Ξανθάκη / Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία