ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Τέλος τα ταξίδια στο εξωτερικό για τον Ανδρέα Μ. Κουρή

Eλεύθερος με την επιβολή χρηματικής εγγύησης 100.000 ευρώ και του όρου της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή, για χρέη στο δημόσιο, ο Ανδρέας Κουρής, γιος του εκδότη Μάκη Κουρή.
Ο 38χρονος, που συνελήφθη τη Δευτέρα στο Χαλάνδρι, κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για οφειλή περίπου 1,4 εκατομμυρίων ευρώ της εταιρείας δισκοπωλείων «Μετρόπολις». Το ποσό αφορά μη καταβολή ΦΠΑ και Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών.
Την ίδια ώρα ο Α. Κουρής ενώ ισχυρίζεται ότι δεν έχει να πληρώσει τα οφειλόμενα στους εργαζόμενους στα Metropolis, μέσα στους τελευταίους..
10 μήνες, όπως το καταγγέλλουν, έχει βρει χρήματα για να διοργανώσει δύο πανάκριβες γκλαμουράτες φιέστες, ενώ μέσα σε λίγες μέρες ετοιμάζεται να διοργανώσει και μια τρίτη. Στην αρχή τα βραβεία MAD, στη συνέχεια τον ελληνικό τελικό της EUROVISION (που του παραχώρησε σκανδαλωδώς με αδιαφανείς διαδικασίες.. η ΕΡΤ) και τώρα, στις 17 Απριλίου, το MADWALK!