ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Ο χρυσός μας φέρνει πιο κοντά

Νέα αστυνομική επιχείρηση έγινε στην Ιερισσό, όταν οι αστυνομικοί εισέβαλαν στις 3.30 τα ξημερώματα στα σπίτια δυο κατοίκων που θεωρούνται ύποπτοι για την εμπρηστική επίθεση στο μεταλλείο χρυσού στις Σκουριές. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας δήλωσε πως οι συλλήψεις έγιναν στις 3.30 τα ξημερώματα γιατί πιο πριν οι αστυνομικοί είχαν πάει στα μπουζούκια.
Μετά από τις δυο συλλήψεις, οι κάτοικοι της Ιερισσού έκαναν λίμπα το αστυνομικό τμήμα και μετά πήγαν για συμπαράσταση στους δυο συλληφθέντες στα δικαστήρια Πολυγύρου, ενώ αργότερα πήγαν στα δικαστήρια..
Θεσσαλονίκης, όπου είχαν μεταφερθεί οι συλληφθέντες.
Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη η αγωνιστικότητα και η αλληλεγγύη ανάμεσα στους κατοίκους της Ιερισσού.
Βλέπουμε τους κατοίκους στην Ιερισσό να είναι έτοιμοι να πεθάνουν ο ένας για τον άλλον.
Σκέφτομαι πως θα έπρεπε και οι κάτοικοι της Αθήνας να επιδεικνύουν μεταξύ τους την αλληλεγγύη των κατοίκων της Ιερισσού.
Με τόσο ξύλο που έχουν ρίξει οι αστυνομικοί στην Αθήνα και τόσες συλλήψεις που έχουν κάνει, αν οι Αθηναίοι είχαν την αλληλεγγύη των κατοίκων της Ιερισσού, θα είχε γίνει επανάσταση εδώ και χρόνια.
Βέβαια, στην Ιερισσό οι κάτοικοι είναι ενωμένοι σαν μια γροθιά επειδή είναι αντίθετοι στα μεταλλεία χρυσού.
Οπότε, για να επιδείξουν αλληλεγγύη μεταξύ τους οι Αθηναίοι, θα πρέπει να δώσει άδεια η κυβέρνηση σε μια ξένη εταιρεία να κάνει μεταλλεία χρυσού στην πλατεία Συντάγματος.
Ή να ψάξει για πετρέλαιο στην Κυψέλη.

- pitsirikos