ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013

Tι γύρευε ο Παπαντωνίου στον Μπόμπολα;

Τη μεγάλη πύλη της Μεταμόρφωσης –κολυμβήθρα του Σιλωάμ για αρκετούς πρώην ΠΑΣΟκους υπουργούς– πέρασε τις προάλλες ο πάλαι υπουργός Οικονομικών Γιάννος Παπαντωνίου. Τι άραγε να συζήτησαν ο μεγαλοεκδότης με τον πρώην πρωτοκλασάτο υπουργό που εμπλέκεται σε ένα τόσο σοβαρό σκάνδαλο με προέκταση στα εθνικά θέματα; Για τα άδεια ταμεία ή για τα γεμάτα, εκεί στη μακρινή Ελβετία;
Ο πρώην υπουργός φέρεται να επαναλαμβάνει και να επιμένει και προς το εκδοτικό κατεστημένο ότι διαθέτει αδιάσειστα στοιχεία και ότι δεν υπάρχει κάτι μεμπτό στις δηλώσεις «πόθεν έσχες» που έχει υποβάλει και ως εκ τούτου δεν θα αντιμετωπίσει τον κίνδυνο παραπομπής στη Δικαιοσύνη. Ως γνωστόν ο Παπαντωνίου αν και αρχικά είχε δηλώσει ότι..
αγνοούσε την ύπαρξη λογαριασμού της συζύγου του στην HSBC, τώρα παραδέχεται ότι τα μισά από τα χρήματα του λογαριασμού αυτού είναι δικά του.
Μάλιστα o επίμαχος λογαριασμός περιείχε κεφάλαια από τουλάχιστον τρεις διαφορετικές πηγές. Ο πρώην υπουργός έχει ήδη παραδεχτεί ότι τα ποσά προήλθαν σε ποσοστό 50% από τον πρώην σύζυγο της Ρούλας Κουράκου, έμπορο ανταλλακτικών αυτοκινήτων, ενώ το υπόλοιπο 50% προήλθε από κοινούς λογαριασμούς που διατηρούσε ο ίδιος με την σύζυγό του.

- από το kourdistoportokali / antinews