ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Αποκλεισμός δημοσιογράφων

Ο πλήρης αποκλεισμός των δημοσιογράφων της ΓΓΕ από τα γραφεία Τύπου εξωτερικού, που συνεχίζεται κι επί υπουργίας Σίμου Κεδίκογλου, δημοσιογράφου και μέλους της ΕΣΗΕΑ, είναι το πρώτο ζητούμενο.
Τις θέσεις δημοσιογράφων σε γραφεία Τύπου καλύπτουν πλέον δημόσιοι υπάλληλοι (!), ορισμένοι εκ των οποίων υποστηρίζονται από τον γ.γ. Ενημέρωσης κ. Παναγιωτόπουλο, επάγγελμα θεολόγος (!), ο οποίος φέρεται σαν «τέκνο» του σεβασμιότατου Μεσσηνίας... Ο ίδιος που είναι αρμόδιος και για θέματα ΜΜΕ, έχει κάνει διατριβή στον Αγιο Μεσσηνίας όπως κι ο σύμβουλός του κ. Γούλας.
Το επόμενο ζητούμενο, λοιπόν, είναι αν ο Σίμος Κεδίκογλου θα ανεχθεί ή όχι μια τέτοια σκανδαλώδη συντεχνιακή διαπλοκή που..
δεν επιτρέπει σε δημοσιογράφους, εν πολλοίς δε διακεκριμένους, να τοποθετούνται σε γραφεία Τύπου. Δεν θα εκπλαγούμε έτσι, αν μετά τους δημόσιους υπαλλήλους δούμε και αρχιμανδρίτες σε γραφεία Τύπου της Ενημέρωσης.
Τ.Ι.  

(Πολιτικά Παρασκήνια / «Ε»)