ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Γιάννης Πρετεντέρης: Οταν μεγαλώσω θέλω να γίνω διευθυντής στον ΔΟΛ

Ο βολεμένος αρθρογράφος κι ο «απαιτητικός και ιδιόρρυθμος» Σταύρος Ψυχάρης

Τελικά ο Γιάννης Πρετεντέρης θέλει να γίνει διευθυντής στο Βήμα και στα ΝΕΑ; Οι παροικούντες την Μιχαλακοπούλου απαντούν καταφατικά και όπως λένε το έχει μεγάλο καημό και επιθυμεί διακαώς να καθήσει σε μία από τις διευθυντικές καρέκλες του ΔΟΛ. Το πρόβλημα όμως είναι ότι μέχρι τώρα τον έχει αδειάσει ο Σταύρος Ψυχάρης τρεις φορές: πρώτα όταν έκανε διευθυντή τον Μεμή στα ΝΕΑ, έπειτα όταν έκανε διευθυντή τον Κάψη στο ΒΗΜΑ και τέλος όταν έφυγε ο Καψής από το κυριακάτικο και έβαλε τον Καρακούση στη θέση του.
Κάποιοι θέλουν να πιστεύουν  ότι ο Ψυχάρης τον κρατάει στο περιθώριο καθώς θεωρεί πως αν δώσει εξουσίες στον Πρετεντέρη, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο τηλεπαρουσιαστής κάποια στιγμή να τον καπελώσει. Πράγμα που δεν ισχύει με τους Μεμή και Καρακούση καθώς ο Ψυχάρης θεωρεί ότι και οι δύο διευθυντές του, είναι απολύτως του χεριού του...
Από την άλλη πλευρά κάποιοι ισχυρίζονται πως τον Πρετεντέρη τον βολεύει η τωρινή κατάσταση καθώς έτσι είναι πάντα μέσα στα «πράγματα» και ταυτόχρονα δεν φορτώνεται τις ευθύνες και κυρίως τη δουλειά που..
συνεπάγεται μια διευθυντική θέση. Προς το παρόν λένε, και το «ψώνιο» του με την τηλεόραση το κάνει και την (μνημονιακή) παρέμβασή του την έχει και εμφανίζεται ως τιμητής των πάντων, αρθρογραφώντας στα Νέα.
Ο ίδιος ο Πρετεντέρης φαίνεται να γνωρίζει τι σημαίνει να είσαι διευθυντής και μάλιστα στη «γαλέρα» του ΔΟΛ. Οπως λέει χαρακτηριστικά στο iefimerida «δεν μπορείς να είσαι διευθυντής στο ΒΗΜΑ και να είσαι και στην τηλεόραση. Ο διευθυντής πρέπει να είναι 24 ώρες εδώ».

Προφανώς ο κύριος Γιάννης δεν θέλει να χαλάσει τη ζαχαρένια του με περισσότερη δουλειά και ευθύνες ως διευθυντής και μάλιστα στο «απαιτητικό» περιβάλλον της Μιχαλακοπούλου με αφεντικό τον «σκληρό» και «ιδιόρρυθμο» Σταύρο Ψυχάρη.
Βέβαια ο Πρετεντέρης αφήνει ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να γίνει διευθυντής όταν... μεγαλώσει: «Από τη στιγμή που επέλεξα να ακολουθήσω διπλή καριέρα, είναι προφανές ότι θα έπρεπε είτε να διαλέξω μια βάρκα (που είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει να το κάνω αυτή τη στιγμή), είτε να είμαι και στις δυο. Για τον ίδιο λόγο δεν μπορώ να γίνω διευθυντής στο MEGA».

Υ.Γ: Ο Ψυχάρης έχει δοκιμάσει παλαιότερα τον Πρετεντέρη σε επιτελική θέση στο ΒΗΜΑ (υπεύθυνος του ελεύθερου ρεπορτάζ) αλλά ο κύριος Γιάννης απεδείχθη ακατάλληλος για τα καθήκοντα που του ανατέθηκαν. «Που να τρέχεις τώρα με τα παιδάκια» είχε πει χαρακτηριστικά σε συνεργάτη του δικαιολογούμενος για την αποτυχία του. Το αφεντικό του ΔΟΛ έχει τον τρόπο του όταν θέλει να εκθέσει κάποιον, εντός και εκτός Συγκροτήματος...