ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Εκτός Real News η Χρύσα Ταβουλάρη;

@ Εκτός “Real News” η Χρύσα Ταβουλάρη; Έτσι λένε οι πληροφορίες.
@ «Αν θες να μετρήσεις τα δόντια του διαβόλου, κάμε τον να χαμογελάσει», λέγαν οι παλιοί. Και το δελτίο ειδήσεων του Alpha βγήκε κανονικά στον «αέρα» παρά την απεργία της ΕΤΙΤΑ και όλα τ’ άλλα για Πρωτόκολλα τιμής και τα λοιπά, πρωτοκολλήθηκαν… αρμοδίως.
@ Είναι τόσο συγκινητική η φροντίδα κάποιων τηλεκριτικών σε συγκεκριμένα τηλεοπτικά προϊόντα και υποπροϊόντα, που το μόνο που επιτυγχάνεται είναι το ακόμη μεγαλύτερο ανακάτεμα του στομάχου του τηλεθεατή.
@ Είναι επίσης συγκινητικό το ότι η μεσημβρινή κόντρα Μενεγάκη – Μελέτη είναι πρώτο θέμα σε όλα τα τηλεπεριοδικά και τηλεsites τη στιγμή που κανάλια ολάκερα ρίχνονται στα βράχια. Αλλά έτσι είναι. Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο.
@ Συγκινητικότερος, όμως, όλων, ο κοπιαστικός αγώνας που δίνουν μέσω social media, οι τηλεαστέρες, πρώτης και δευτέρας διαλογής, που «κατεβαίνουν» σε αυτές τις εκλογές. Έχει.. πονέσει το δάχτυλο τους από τα αιτήματα φιλίας στο Facebook, ενώ τους 140 χαρακτήρες του Twitter τους βλέπουν ακόμη και στους προεκλογικούς τους εφιάλτες.

-αναδημοσίευση από το mediablog