ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Στο πειθαρχικό προς διαγραφή οι δημοσιογράφοι που έσπασαν τη στάση εργασίας στην τηλεόραση

Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με το ερώτημα της διαγραφής τους από τα μητρώα της Ένωσης παραπέμπονται οι δημοσιογράφοι του Τ/Σ «ALPHA» Βασίλης Παπαδρόσος, Αντώνης Σρόϊτερ, Γιώργος Σμυρνής, Μάρθα Λεκκάκου, Μαρία Κολοβού, Βίκυ Χαντζή, Βαγγέλης Δουράκης, Σταύρος Μονεβασιώτης, Δήμος Βερύκιος, Γιώργος Βλάχος, Ηρώ Καριοφύλλη, Πέτρος Καρσιώτης, Γιάννης Πιτταράς, Πέτρος Γκάτζιας, Χριστίνα Κράτση και Νίκος Κατσαρός και του Τ/Σ «ΣΚΑΪ» Χρήστος Παναγόπουλος, Νίκος Ευαγγελάτος, Κατερίνα Ακριβοπούλου, Άρης Πορτοσάλτε, Σία Κοσιώνη, Τάσος Τέλλογλου και Θάνος Δημάδης. Επιπλέον, το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την παραπομπή στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Αντώνη Καρπετόπουλου, ο οποίος συμμετείχε ως προσκεκλημένος σε εκπομπή του Τ/Σ «ΣΚΑΪ» κατά τη διάρκεια της στάσης εργασίας. Οι προαναφερθέντες δημοσιογράφοι - μέλη της ΕΣΗΕΑ «έσπασαν» τη στάση εργασίας, που είχαν..
προκηρύξει η ΕΣΗΕΑ και η ΕΠΗΕΑ, παράλληλα με την 24ωρη απεργία των τεχνικών, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την άρνηση υπογραφής ΣΣΕ από τους ιδιοκτήτες των Ιδιωτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας. Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ είναι αναγκασμένο να τονίσει για άλλη μία φορά ότι οι πρωτόγνωρες δυσκολίες, τις οποίες αντιμετωπίζουν όλοι οι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ, κάνουν επιβεβλημένη περισσότερο από κάθε άλλη φορά την αλληλεγγύη και τη συσπείρωση όλων.