ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012

Πελάτες και στον ΔΟΛ είχε η λογίστρια του Ακη

Από τα σύννεφα έπεσαν πολλοί στη Μιχαλακοπούλου με τo θέμα της λογίστριας του Ακη Τσοχατζόπουλου! Γιατί; Γαργαλιστικό παραλειπόμενο της υπόθεσης Τσοχατζόπουλου, συνιστά η πληροφορία ότι η προφυλακισμένη λογίστριά του, Ευφροσύνη Λαμπροπούλου, είχε μεταξύ άλλων ως πελάτες της, δημοσιογράφους και στελέχη του ΔΟΛ! Η κατηγορούμενη, γνωστή στον Οργανισμό από τις επισκέψεις της όταν ακόμη η έδρα του ήταν στη Χρ. Λαδά, συνεργαζόταν με πολλούς δημοσιογράφους και στελέχη του ΔΟΛ, που της είχαν αναθέσει τα λογιστικά τους… Μάλιστα αρκετοί είναι εκείνοι που θυμούνται όταν ο ΔΟΛ μετακόμισε στη Μιχαλακοπούλου να στέλνει πλέον συνεργάτες της για να μαζέψουν τους φακέλους με τις εκκρεμότητές τους προς την εφορία!
Φυσικά, οι γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα, αναφέρουν ότι..η προφυλακισμένη, Ευφροσύνη Λαμπροπούλου, εργαζόταν ως λογίστρια και για λογαριασμό πολλών στελεχών και υπουργών του παπανδρεικού Πασοκ!


πηγή:
enimerosi24